Hallå lördag

.

Tjingeling,

Med lite lätt flygskam ursäktar jag mig med att denna kommande weekendresa jag ska göra inom kort till spanska solkusten, närmare bestämt till Malaga bokades redan i augusti förra sommaren. Ursäkten hjälper ju inte miljön ett jota, men är ändock en förklaring varför jag snart ska ut och flyga igen så snävt inpå förra trippen som jag inte ens visste jag skulle iväg på innan jultomten kom

I vilket fall önskar jag alla tänkbara tips på bra restauranger, saker att hitta på, och vad man inte får missa i Malaga. Jag har aldrig varit där tidigare, och inte mina två vapendragare Therese och Malin som jag ska resa med heller. Så tips mottaget tacksamt från er som varit där!

Båda mina härliga reskamrater fyller dessutom 40 år båda två här i vår och jag har tänkt fira dom ordentligt i tre dygn på resan så jag behöver en massa bra tips. Har du varit i Malaga?

.

Idag ska jag fira en annan väninnan som även hon precis fyllt fyrtio. Det är ännu hemligt vad vi ska göra, men har fått en lista vad jag ska ha med mig, och vi ska vara häromkring  krokarna, det är ungefär så mycket vet jag just nu. Spännande och trevligt ska det bli.

Ha nu en bra lördag och tipsa gärna som sagt!