En oförglömlig dag

images
D92C5084-A50E-4474-A7D5-80BE79AE57CC

.

Tjingeling,

Hoppas ni haft en riktigt härlig helg, det har jag verkligen haft. Särskilt igår, då jag var bjuden på ett 40-årsfirande under 15 timmar tillsammans med födelsedagsbarnet Anne-Marie! Dagen startade så här som ni ser, med en japansk inspirerad frukost tillsammans med ett gäng tjejer som bjöds på grönt jasminte, bubbel och en riktigt god och lite annorlunda frukosttallrik med laxrullar, ett bröd med avokado, sjögräs och romkorn och annat smarrigt!

En riktigt lyxig start på vad som skulle visa sig bli en oförglömlig dag!

.

images

42296C6D-08BC-4557-8613-CEC13E7D5A18

.

Efter den härliga frukoststunden, fick vi order om att byta om igen, vi hade bytt om första gången när vi kom vid 09 till morgonrockar. Nu var det oömma kläder som skulle på, och mössa och stövlar för vi skulle  ut på en tur i skogen för frisk luft, andlighet och lite eftertänksamhet!

Jättehärligt med en skogspromenad även om solen inte ville vara med oss just den vändan, men vi värmde oss med en eld och kloka tankar under stunden utomhus!

.

images
.

528D79C3-EB23-418C-A3F6-A091C84E46A5

.

Tillbaka hos A-M var det dags för ett yogapass. Mitt första med yogainstruktör. Kunde konstatera att jag är stel som ett kylskåp  Men kul ändå, även fast det nog inte riktigt är min kopp te det där med Yoga, men man kanske ändå skulle ge det en chans (bara testat hemma förut) för kan tänka mig att man skulle bli oerhört smidig efter ett tag (om man gör rätt), men nja jag får se…

”Hunden” tog i vilket fall kol på mig, träningsvärk delux i axelpartiet idag, stel va det som sagt ja jösses 😛

.

images

17DBD317-527E-4CCF-9839-542B73BFFCFE

 

Efter Yogan hade vi lunchbreak med goda pajer och sallad (dom kom inte med på bild dock) och åkte därefter iväg till vad som visade sig vara en måleristudio och att vi skulle testa att måla kroki med kolpennor. och vi fick inte måla av vem som helst, utan den vackert gravida födelsedagsbarnet i egen hög person! Modigt att ”våga” klä av sig framför folk, även om det bara var ett gäng vänner Vi fick även i uppgift att måla varsin akrylmålning där vi skulle göra en tolkning av ”stark kvinna”. Min tavla, ja den blev abstrakt som ni ser 😉

Men detta med målning är verkligen så avkopplande och roligt. Blev så sugen på att köpa mig både ett staffli, målardukar och penslar och köra igång bara för min egna skull! Tänk jag skulle kunna göra en ateljé på vinden här hemma och stå där vid ett av takfönstren och måla, haha! Får nog dock bli någon värme att tala om utomhus, för det är svinkallt där uppe så här år då det är dåligt isolerat 😛

.

E42E6689-BE2D-48BB-9FC1-658C8A351D8C

Min tolkning av den vackra modellen 😀

DD69C490-272C-4159-B308-E7533DDD15C6

 Och min fria tolkning av dom två orden ”stark kvinna”

 

images

56B68364-A4EF-46BD-8C27-F41AF5ABC27F

.

Sista anhalten för dagen innan själva middagen på kvällen, blev bastubad i en söt liten bastustuga vid Mälaren som fortfarande bar is på sina ställen, men det blev ingen isvak. Vi var ett gäng fegisar 😉

Men sååå mysigt i skymningen, alla vänner plus en korg med Prosecco, cider och sötsaker och många sköna skratt! Vad mer kan man önska innan kvällens middag. Där även respektive fick komma, men dom flesta av oss har barn så de flesta av våra karlar var hemma med barnen, men dom som kunde dök upp där runt sjusnåret!

Blev en jättetrevlig middag också!

.

images

931B3028-BC0A-48C3-8599-15335A30B65D

En middag som bestod av oxfilé, potatisgratäng, såser, grönsaker och som efterrätt vegansk glass, sååå gott alltihop, mums!!

8E4FC4AC-A281-40C7-8E77-1304E3E77C2A

Avslutar med en lite ”suddig jag” från kvällen, här va det dags att bege sig hem till mannen och barnen igen Men det var en helt oförglömlig dag tillsammans med ett gäng väldigt, väldigt fina och goda vänner. Så tacksam att jag får vara del av dessa människors liv ♥

Tack Anne-Marie för allt, du är grym på att fixa sånt här!!

Nu väntar vi på säsongsstarten av Robinson 2019 här hemma! I år är en släkting till maken min med bland dom som tävlar så lite extra kul att se programmet, så Heja Robert säger vi!

På återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 

 1. Pia skriver:

  Har nyligen hittat till din blogg och älskar hur du skriver! Låter som ett kanontrevligt födelsedagsfirande! Lustigt att du nämner Robinsondeltagare, han kommer från samma lilla ort där jag växte upp så tror minsann att hela kommunen hejar på honom!

 2. Halloj i lunchtimmen,
  Låter som en riktigt lyckad dag! 🙂 Kul att du tog så många bilder oxå, som vi fick ta del av. 🙂 Vilken fin tavla du målade förresten! Har du apropå det kvar din gamla målning ”Stort och litet”? Hoppas det -den var oxå jättefin tyckte jag, så jag minns den fortfarande från när ni bodde i Sjöstaden. 🙂
  Massor kramar!
  Rebecca

 3. Vilken dag vi fick vara med om och alla dessa underbara skratt tillsammans med ett gäng starka och snygga kvinnor.. Älsk på det.. Hörs inför fredag, lääängtar.. Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..