Gult är inte fult

Picasa

..

Tjingeling,

Med våren inte alltför långt bort i sikte, kände jag att det var läge för en liten beställning härom veckan för att väcka upp garderoben ur sin mörka vinterdvala. Varför använder man (läs; jag) så mycket mörka plagg på vintern egentligen? Borde ju vara tvärtom, lysa upp det redan mörka i naturen, men det blir mycket svart för min del.

Nu blev det något helt annat, en härlig och snygg solgul topp och jag blir bara så glad av färgen. Har sedan tidigare ett linne i exakt samma nyans, och det linnet har jag fått många komplimanger för genom åren. En riktig favorit under somrarna, just för att det gula är så himla snyggt till solbränna. Jag är dock blek som ett lakan i dessa dagar, det syns inte så farligt på bilden kanske, men så är det så får hoppas på en solig och vacker vår ☀️

,

.

Toppen är i Viskos, ett av mina absoluta favoritmaterial. Viskos andas, det är svalt och det blir alltid jättefint fall på dessa plagg både toppar, byxor och klänningar!

.

Picasa

.

Är sugen på den marinblå varianten av samma topp. Så snyggt med den sydda detaljen på axlarna!

.

Nya slip-in sandaler inför utesäsongen i trädgården. Mina gamla trotjänare åkte i soporna i höstas då de var totalt slut och jag fastnade för leotryck denna gång. Sååå sköna att bara sticka in fötterna i, och inte alls stumma och hårda som jag var lite rädd för.

.

Det är väl en av få nackdelen när man beställer från nätet att man inte kan prova saker och ting, men hade tur och dessa sitter som en smäck på foten. (Här ser man ju hur vit jag är förövrigt, hehe!)

Men tänk att vi snart är där, i utesäsongen och man ligger ute och påtar i jorden Sån längtan man har nu alltså!!

.

Även ett par solglasögon, modell större att gömma sig bakom i sommar hamnade i beställningen. När maken fick se dom på, blev dock kommentaren; ”Dom är ju föööör stora för dig”  Men det ska ju vara så fick jag förklara! Finns nog ingen med så brett och stort ansikte så dessa glasögon skulle se små ut, skulle väl vara på häst i så fall Jag gillar dom massor i alla fall, och dom ska absolut med i packningen till Malaga. Finns här för 149 kr.

Ha nu en riktig toppendag, så hörs vi snart igen!