Tiiiidig morgon

.

Godmorgon,

Hur många med mig är uppe nu så här strax efter kl 03:30 denna fredagsmorgon? Inte många av er gissar jag. Om en halvtimma går flygbussen mot Arlanda och jag hoppas att mina kompanjoner är vakna, uppe och redo. Vill ju inte ha något strul med missad buss, för jag har inte tänkt resa på egen hand.

Jag är faktiskt både imponerad och lite fascinerad av människor som just reser ensamma, och vågar! Min kära svärmor är sån ”modig” person, som ibland reser på egenhand, medan det för mig skulle vara helt otänkbart då stannar jag hellre hemma. Halva nöjet med att resa för min del är att dela upplevelsen, så att man har någon att minnas tillbaka med. Men svärmor träffar alltid människor på vägen hon lär känna, så är man bara lite framåt, öppen och social så funkar det säkert bättre än jag tror. Men jag hade nog tyckt synd om mig själv, särskilt när jag skulle gå ut och äta om kvällarna och då behöva sitta ensam och tugga

Har någon av er rest ensam någon gång?

.

Alltså jag slog till på skorna jag hade med på detta kollage häromsistens och mamma mia vilka skönheter dom är!! 

Nej, nu är det hög tid för mig att kasta i mig dom sista dropparna av dagens första kopp kaffe, och plocka ihop det sista här. Det kommer ploppa upp inlägg här som vanligt i helgen, så missa inte att klicka in ♥ Dock kommer jag sammanfatta och berätta om själva resan i text och med bild när jag väl är tillbaka hemma igen, bara så ni vet!

Ta hand om er, så lovar jag göra det samma!