En av dom bästa stunderna på veckan

.

Godmorgon,

Fredagskänslan sprider sig som en löpeld genom kroppen, och denna arbetsvecka gick snabbt! Beror väl i o f s på att jag inte började jobba förrän i tisdags, men strunt samma för det är strax helg oavsett!

När Céline är på dansträning varje torsdagseftermiddag passar jag och Julie på att ha lite egentid. Varje vecka, en timma bara jag och hon ♥ Igår blev det ett besök hos blomsterhandlaren tillsammans och vi köpte ett gäng penséer som vi ska plantera nu i helgen i krukor för att få det lite vårfint utanför ytterdörren. Julie valde dessa små blå/lila minipenséer, jättebra val tycker jag, som söta små violer.

.

.

Jag tror det är viktigt att få egentid med varje barn mellan varven, att i lugn och ro få lyssna på deras små tankar, och funderingar, och bara hänga tillsammans. Och är väl bäst att passa på så länge dom nu vill hänga med sin mamma tänker jag 🙂

.

Det kommer mycket roligheter och klokheter från denna lilla mun, och hon är en riktigt skön liten prick att få hänga tillsammans med!

.

Denna helg ska jag tillbringa på hemmaplan. Varit iväg så mycket senaste tiden, resor och födelsedagsfiranden så nu vill jag bara vara hemma och lufsa runt med familjen. Vad ska ni hitta på?

Trevlig helg!!