Sophie & Sigrid

   .

Godmorgon,

En vecka har gått sedan jag fyllde år och i present fick jag bland annat dessa superfina skor. Mannen min hade ju så gulligt snokat i bloggen vad jag skrivit om det sista, och så hade han beställt skorna jag skrev om HÄR! Problemet var ju bara att jag själv hade beställt dom också

Dock var personalen hos Heelow vakna och insåg direkt att att dom redan skickat ett par likadana skor till samma adress några dagar tidigare. Så dom ringde upp Jens och frågade om han var medveten om att jag redan hade skorna han beställt?! Så då valde han ut dessa snyggingar istället, och som jag tycker om dom!

Jättefina, OCH sköna!

.

Picasa

.

Man kan aldrig ha för många skor, nu väntar jag bara på lite varmare väder så jag kan inviga dom på riktigt utomhus, och inte bara sticka ut och knäppa några bilder barfota samtidigt som man huttrar..

.

Fått flera frågor om dessa skorna från er läsare (som vi alltså dubbelbeställde) och jag är supernöjd med dom också!

Men det är lite roligt det där med skostorlekar, för på dom rosa med rosett som heter ”Sophia” har jag min vanliga storlek, (stl 38) men den flätade beige varianten som heter ”Sigrid” fick jag gå ner en storlek för 38:orna på den skomodellen satt inte kvar på foten och det kan ju vara en fördel när man ska gå, haha!

Nöjd som sjutton är jag med båda paren oavsett

Ha en kalasfin dag!