Inspiration till badsäsongen

sdfghjkl

1) Solglas ögon Lespecs 2) Beige baddräkt marysia.com 3) Leobaddräkt Becksödergaard 4) Svartvit baddräkt laleia 5) Rödbaddräkt även den från Laleia, 6) Helsvart baddräkt marysia.com 7) Stråhatt Laleia. Kollage av @modestoinspo.

.

Halloj!

Vilket härligt vårväder vi vaknat till idag, alla tre barnen är ute i trädgården, och hoppar studsmatta i detta nu. Och hela familjen ska ut på långpromenad lite senare när pappan i familjen är klar med några små projekt. Gäller att passa på att njuta ute, för hörde att det kan bli snö nästan vecka, haha! Japp april-månad hon är sig lik med sin ostadighet 😉

Vet ni även om det inte var jättevarmt i Malaga, så fick man ändå riktiga härliga sommarvibbar med solen, havet och alla palmer direkt när man slog upp ögonen. Visst de må var ett litet tag kvar till sommar och badsäsongen här hemma i Sverige (men det går fort nu!) bjuder ändå på ett gäng snygga baddräkter att inspireras av inför sommarens lata dagar

.

totem

Denna snyggingen från Totême, stort gilla på den!
Från wakakuu.com

Ja tänk att bara några veckor så är det grönt igen och jag håller tummarna för att vi får en lika fin sommar som förra året, inte lika brännhet kanske för bönerna och naturens skull, men sol och värme önskar man ju så klart. Nu ska jag ut och sätta mig mot husväggen med en kopp kaffe och lapa lite d-vitamin ☀️ innan vi tar den där promenaden!

Ta hand om er på bästa sätt,

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..