Godmorgon!

.

Godmorgon,Vips va den helgen över, men oj så mycket vi har fått gjort dom senaste dagarna Rensat ut hela garaget, vilket resulterade i x-antal vändor till återbruket och en ganska stor ”att sälja hög” men diverse prylar och möbler. Bästa lisan för själen är att rensa ibland.Dessutom bjöd ju helgen på superfint vårväder, så vi fick riktig sommarfeeling och städade även av hela balkongen in i minsta detalj så den är redo för balkonghäng när nu än andan faller på!

Men idag var det som att dra ner en rullgardin återigen, det snöar ❄️ Jätteruggigt, även om snön inte lägger sig som tur är!

.

Satt och bläddrade bland bilderna från Malaga igår, och då slog det mig att jag att tjatade på mitt kära ressällskap om denna väskaunder mer eller mindre hela resan Och jag skulle minsann ”visa upp den på bloggen”, (för jag är så nöjd) men sen glömde mitt lite halvglömska jag av det hela när vi väl kom hem igen  men det slog mig när jag såg bilderna på mig själv med väskan som jag särskilt bad dom ta på mig så att den skulle synas till bloggen.

Men ni vet när man blir så där glatt överraskad över en sak man köpt för man inte riktigt hittade något annat, men man var i behov där och då av saken,  och så visar det sig att den hade precis ALLT det där man önskade fast man inte riktigt trodde det först!

.

.

Så är det med denna lilla väska. Vi reste utan incheckat bagage, och jag behövde en liten handväska som skulle ta lite plats i handbagaget. Den fick inte väga en massa, men ändå inte vara för liten då jag vill få plats med mobilen och något mer i väskan när man ska ut och strosa.

Och denna visade sig alltså vara en helt PERFEKT för ändamålet. Känns inte på axeln, den rymmer allt jag behöver fast den är så ”platt” när man är ute och strosar i timmar.

.

Extra plus att axelremmen är avtagbar så vips kan väskan förvandlas från praktisk dagväska till en partyväska med handledsrem så slipper man bara packa med en väska i packningen, urfiffigt!

Japp där fick ni ett tips som jag alltså tjatade om på halva resan 😛 Väskan är härifrån för strax över 500-lappen!

Nu ska jag ta tag i måndagen och jobb!

Vi hörs såklart snart igen!