ANNONS

När man inte kan mata med nytt hela tiden

/

45628666-2DAC-4D22-8308-5145F2F53B73
.

Tjingeling,

Nu måste ni hjälpa mig med vad ni önskar läsa och se mer av här på bloggen?! Jag börjar nämligen få ångest över mina sociala medier och dess innehåll, och över dalande statistik. Jag varken kan eller vill göra om här hemma stup i kvarten för att hålla läsarantalet uppe. Samtidigt förstår jag att det säkert är intressant och mest inspirerande att se och läsa om människor vars hem är i ständig förändring. Det är ju så man blir inspirerad, och man hinner heller inte tröttna på dessa bloggar där det ständigt kommer nya prylar hela tiden. Men det rimmar samtidigt dåligt med vår tid, och att man ska tänka långsiktig och inte överkonsumera.

Men den bistra sanningen är faktiskt den att så fort jag inget nytt har att ”visa upp” under en period, då märks det direkt på läsarantalet, och engagemanget hos er. Och så fort det är nya prylar som jag ”matar er med”, då verkar det vara mer intressant igen.

Så min slutsats är att det som mest som intresserar den stora massan här inne är när jag ”handlar och visar upp”, ”handlar och visar upp”, ”handlar och visar upp”. Och ja det kanske är så, och då får jag ta mig en funderare och göra ett val här framöver om jag ska vara med på detta tåg längre eller inte..

.

35D1E791-C3AB-4A0C-8AD5-95E6EDECD755

Men om vi skulle bortse från renoveringar och nya möbler hela tiden, vad skulle intressera er mer och göra så ni stannar kvar även om inte nya prylar dyker upp hela tiden? Ska jag vara mer personlig, mindre personlig, ta bort något, lägga till något? Att bara fortsätta som jag gjort, det fungerar uppenbarligen inte så bra längre.

Vore därför väldigt tacksam för tips, och lite input i frågan!

Ha en jättefin onsdag ♥

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

105
156

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00