Stora tankar & små detaljer

Tjingeling,

Alltså jag måste börja denna torsdag med att säga WOW, tack för alla era kommentarer som trillat in sedan igår! Jösses, tror inte jag fått så många på en och samma gång sedan jag fick barnen

Nu när jag läst alla era kloka tankar och idéer, känns mitt inlägg mest gnälligt, lite fånigt och fjuttigt, som om jag mest ville ha en egoboost, men det var verkligen inte alls menat så, men nu fick jag en boost ändå, tack . Men allt det ni har skrivit, både positiva saker och även lite konstruktiv kritik, fick mig att tänka till. Jag ska försöka gå mot det lite mer personliga (varvat med allt annat) även fast jag faktskt tycker att jag redan är personlig. Vet inte vad ni vill ha, hänga med mig på toaletten? Haha! Jag tycker faktiskt det är en jättesvår balansgång, vill inte fläka ut hela mig och mitt privatliv, men ska försöka hitta en balans, så kanske ni förhoppningsvis vill hänga kvar här ett tag till Tack alla för era inputs!

Picasa

.

Célines egna lilla kryp in denna soliga med iskalla morgon. I höstas röjde jag och gick igenom allt i rummet, rensade och sorterade. Efter det håller hon faktiskt en ganska bra ordning i rummet, och det vet man ju själv, enklare att hålla ordning om man inte har så många prylar att hålla koll på.

Så testa detta om ni har barn med ett evigt kaos i sina rum; rensa och ha lite mindre prylar, det plus bra förvarning det är ”hemligheten” med att enklare kunna hålla ordning.

.

Annars har inte mycket har hänt i rummet sen vi flyttade in, samma väggfärg, och möbler, det enda nya skulle väl vara de söta prydnadskuddarna med tofsar på sängen som flyttade in sist. Månen hittar ni här och stjärnan här, sååå himla gulliga.

Älskar denna typ av kuddar i ett barnrum. En sån liten enkel sak kan göra ganska mycket tillsammans med fina sängkläder, eller ett överkast, det sistnämnda gör att rummen ser mindre rörigt ut.

Nu har jag svamlat klart för denna stund, men återigen stor tack för er återkoppling under gårdagen!!! Ha en riktigt fin dag.