Till en liten ärta

Picasa

Ny vårjacka till mini här hemma, sååå himla fin!

Om man kan vara svag för gulliga foder i kläder så är jag det, tittar alltid på sånt. Ett plagg får alltid extra plus om det har det 😛

.

Tjingeling,

Så här ser det alltså ut när 4-åringen i denna familj själv får välja vårjacka och mössa! Jackan såg vi första gången i en butik, men då fanns inte Julies storlek, och det blev riktigt besvikna miner där och då för hon ville verkligen ha den, men med ett snabbt sök på internet (vad gjorde man innan Google?!) fann vi den hos Emelies butik, tillsammans med denna mössa från Molo med hästar på. Jackan och mössan visade sig passa så himla fint ihop. Det är exakt samma rosa ton visade det sig när dom väl damp ner i brevlådan. Det var ju mer tur än skicklighet att det blev så, men himlans bra!

Stjärnan (som är en reflex) hör inte till jackan, men den har Julie valt att hänga dit alldeles själv; ”Man ska ha reflex mamma det vet du väl?!” Och hon har ju rätt, även på våren kan väl en reflex inte skada.

.

”Ta en bild när jag gör så här” -Julie 4 år

Mössan är lite stor, valde 6-8 år för tycker alltid alla mössor i hennes stl är små på Julie. Hon må vara ganska liten i kroppen för sin ålder, men hon verkar ha stort huvud 😛 Men ja den visade ju sig vara lite stor, men går att vika upp så här och nu har hon en mössa att växa i.

Huva på jackor är alltid en hit, perfekt att dra upp när det blåser.

Älskade lilla vän, så rar du är! Är kär i denna unge. Kär även i mina andra två kiddos såklart, lärt mig under 11 år med bloggen att man måste vara väldans tydlig ibland, annars feltolkas det hej i vilt, haha!

Jackan hittar ni HÄR för er som undrar!

Ja vi kör alltså härligt påsklov hela denna vecka! Lyxigt att få hänga med barnen faktiskt, gör lite som dom vill (inom rimliga gränser).

Och ja ni som undrat över magsjukan, den försvann lika fort som den dök upp. Jag som är aningens skrockfull ibland är dock rädd att skriva att vi andra klarade oss, men ja så verkar det vara. Det har nu gått 72 timmar sedan sista symptomet hos Celine, kanske kan man ropa hej nu ändå… ?

Ha en riktigt fin tisdag, så hörs vi snart igen!