Glad Påsk!

2019-04-19 006
2019-04-19 031
2019-04-19 024

.

Godmorgon,

Glad påsk till er allihop Påskafton idag, och jag ska ut och gömma ett gäng påskägg till barnen här framöver i trädgården där solen lyser för fullt även idag likt resten av dom gångna påskdagarna. Kan inte fatta att vi fick så ljuvligt påskväder i år. Termometern visade +20 grader igår eftermiddag, och tror att det kommer bli något liknande även idag, tjohoo! Vi har precis ätit en god påskfrukost med målade ägg, gott bröd, pålägg och gott kaffe, en bra start på denna afton!

Japp här ser ni påskdukningen till kvällens middag. En middag som varit väldigt osäker om det skulle bli av eller inte, men det ser ut som att det kommer gå vägen trots allt. Ingen mer som insjuknat och det har gått över 48 timmar sedan sista symptomet hos Julie nu på morgonkvisten, och det kommer vara ännu längre tid som gått ju när kvällen väl är här.

.

2019-04-19 010

Hittade en så ljuvlig bunt med tulpaner hos blomsterhandlaren som fick följa med hem, och så knipsade jag ett par grenar från trädgården, i med några glasägg och vips blev det en så här fin påskbukett i vasen från H&M Home.

2019-04-19 019

Kvällens meny ä blev tillsist spikad. Till förrätt blir det sparrisreceptet jag visade er här i veckan (här för er som kanske missat). Till huvudrätt lammytterfilé som jag marinerat sedan igår (tack för era tips!!) Och till efterrätt blir det en len citronmousse. Får hoppas och tro att det blir så smarrigt alltihop som jag nu tänker att det ska bli 😛

Vad äter ni för påskmat ikväll?

Njut nu vidare av påsken, så hörs vi snart igen!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Pia skriver:

  Vilket vackert påskbord! Jag glömde helt bort påskägg men ungarna är ju stora nu så ingen verkade sakna dem… Däremot blev det ägg med rom, lite laxröra på toast och grillade lammkotletter. Värmen har definitivt slagit till här, 40 grader igår. Sommaren är här lagom till Ramadan som startar nästa vecka. Ha en fortsatt under påskhelg! Kram!

 2. Ullie skriver:

  Då hoppas vi ingen mera blir sjuk usch otäcka baciller
  önskar er en fin fortsatt helg glad påsk kram ullie

 3. Eva skriver:

  Kojv med bjöd då? kanske till vickningen … påskkram och vad skönt att ingen mer fått k sjukan so far

 4. Glad Påsk!!
  Vi ska till vänner,där vi hjälps åt med maten.Vi börjar med ostron & champagne,några olika sorters snittar – snitten jag gjort är recept från Johanna Toftby;smördagsknyten med en blandning av mascarpone,räkor,chili,dill & stenbitsrom – väldigt smarriga.Förräten gör värdinnan – ngt med lax och pepparrrot vet jag.Varmrätt blir lammracks som min sambo ska grilla,jag fixat potatiskaka + sparris och rödvinssås.Ett annat par fixar desserten så jag vet inte vad det blir.Så vi ska nog inte gå hungriga…Kram Helén

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..