När trädgården vaknar

Väntar på att dom översta pallkragarna ska gråna lika mycket som den under, men går verkligen låååångsamt..

Satt upp ett armeringsnät vid grannens häck, där ska luktärtor förhoppningsvis klättra upp, måste bara plantera dom först, borde man väl kunna göra nu va rakt i jorden?

Syrenen knoppas ♥

Den gamla rabarbern kommer den också nu, snart kan man skörda och göra årets första rabarberpaj, mums!

Gräslöken och myntan kommer år efter år, verkligen lättodlat jag gör ingenting med dom 🙂

.

.

Godmorgon,

Mellan äggjakter, tivoli, påskgodis, marknad, gäster, cykelturer och annat under påskhelgen hann vi även med att tömma vår kompost. Riktigt skönt att skriva check √ den punkten. Komposten va verkligen överfull då vi lagt i för mycket stora grenar som egentligen inte borde ligga i en trädgårdskompost då det multnar för långsamt. Så vi tömde den tillsammans hela familjen, och efter den var tömd målade Jens staketet och muren. Grannen hade sedan länge målat sin del medan våran var sååå ful. Nu är det mycket fräschare.

Det ska till mer småsten runt pallkragarna, det ska fixas och planteras i ”odlingshörnan”. Och när det blir grönt i naturen blir allt finare av bara det. Men har uppfattat att ni gärna vill se mer bilder ”under arbetes gång” ibland och inte bara helt perfekta ”färdiga” bilder.

.

.

Flickorna har länge önskat en lekstuga, men pappan i familjen är lite svårflirtad på den punkten. Men under påsklovet fixade jag och flickorna i alla fall ordning i cykelskjulet så dom kan leka där. Succé direkt! Väldigt enkelt såklart, men fyller ju sin funktion ett tag (till det blir regn )

.

.

Men vi drömmer fortfarande om en riktig lekstuga, jag för att få inreda den mysigt, och Celine och Julie för lekens skull!!

Jag tänker att man skulle kunna (om man nu hade varit händig) bygga vidare på den ”stomme” vi har, och att man skulle kunna göra något i stil med detta.

Tyvärr är jag inte själv tillräckligt händig som sagt, men kanske ska bjuda hit barnens morfar eller farfar snart så någon av dom kan få bygga lite

Ha en härlig tisdag, vi hörs snart igen!