Nygammalt

Halloj!Har ni sett, finaste gamla pelarbordet har flyttade in i vår hall Från vilken tid bordet kommer ifrån, det vet jag faktiskt inte, men det måste ta reda på, kul att veta! Men bordet är alldeles ljuvligt oavsett ålder med sin vackra snidade fot, och det är höj- och sänkbart så man kan få det i olika höjder.

Perfekt om man vill byta plats på det för att fylla en annan funktion längre fram, som kanske matbord eller soffbord.

Jag tycker runda bord är som gjorda för stilleben, med eller utan duk. Personligen föredrar jag utan, så man ser formen på bordet ordentligt, i alla fall när det är så här vackert. I mitt stilleben här i hallen kör jag en större vas, några böcker, och ett doftljus, svårare än så behöver det inte vara.

.

.

Bordet är renoverat och fixat av Nina som bor här i Enköping, och just detta bord hade hon som ett utställnings-ex vid en vernissage, och la ut det till försäljning på Facebook när jag var nere i Malaga. Det ploppade bara upp i mitt flöde, och jag som hade letat efter ett gammalt pelarbord i stil med detta ett bra tag här i krokarna, mejlade henne direkt och vips hade jag köpt bordet för några ynka hundralappar Så nöjd, återbruk när det är som bäst!

Ha nu en fortsatt fin dag, på återseende!