Ett foto i timman (eller nått liknande)

.

.

Tjingeling,

Bästa lördagshänget på länge, och soligaste, och varmaste och ja lista kan göras lång efter denna aprildag. Här får ni kort och gott ett gäng bilder från kl 09:30 i morse och fram tills runt kl 18. Hade tänkte köra nått i stil med ”ett kort i timman” som ju många kör ibland, men orutinerad som jag är på den punkten glömde jag av att fota just exakt varje timma Får sätta alarmet nästa gång…

Men så här har det sett ut denna lördag den 27 april 2019  Varsågod och häng med den som vill!

.

Började lördagsmorgonen med att köpa och hämta denna balanscykel som vi köpte begagnad från en köp och sälj sida här i stan. Världens lyckligaste 4-åring redo för lördagen utomhus!

Promenerade iväg tillsammans, jag och tjejerna för lite provcykling, medan pappan i familjen var hemma med Maximilian som hade en kompis över på lek!

Men brudarna ville börja med fikastunden, haha! Såååå typiskt oss i denna familj, fikan först, varför vänta? 😛

Cyklade vidare och njöt av det vackra i naturen just nu! Ni skymtar Celine på sin cykel längre fram!

Tog en sväng till Maximilians skola och skolgården för liten lekstund där, med bland annat gungning! Idag lärde sig båda flickorna dessutom att ta fart på sig själva när dom gungar, perfekt slipper jag putta på hädanefter 😉

Tog bilen några timmar senare när vi ätit lunch, och lämnat av storebror på en skateboardkalas för en kompis som fyller 9 år, till badplatsen utan för småstaden. Så himla vackert, bästa tiden är nu!

Mer lek för dessa två, energin är det verkligen inget fel på!

Så ful bild på mig, haha! Vill egentligen inte ta med den här, men rakt från verkligheten och i farten så bjuder jag på den

Som sagt energinivåerna för dessa två är det då inget fel på! Fullt ös precis heeela tiden!

Ett gäng ungdomar badade från bryggorna!

Och dessa två ville tydligen inte vara sämre heller…

Förstår inte, den där genen med att bada tidigt har dom inte fått från mig, det va ju nyss is på Mälaren

Men i skulle dom oavsett grader i vattnet. ”Det va ganska skönt” sa Celine, men jag tror henne verkligen inte kan inte varit många grader, burr!

Hem till trädgården och en glasstund med extra allt

Barnen gillar denna glass med salt karamell, jag tycker dock den är jätteäcklig. Kul att man kan ha så olika smaklökar, smakar bara en massa slisk tycker jag, tjejerna dock hade ju på ännu mera slisk i form av chokladsås, kolasås och strössel, fy hundan – haha!

Hämtade hem storebrorsan från kalaset fram på seneftermiddagen och då drog vi med honom ut på cykeltur till skolgården återigen. Minstingen ska här försöka impa på brorsan genom att klättra högst upp i klätterställningen. Denna mamma hade hjärtat i halsgropen men jag höll tyst. Barnen måste få öva, klättra och lära sig på egenhand utan att jag tjatar hela tiden och det gick ju bra!

Japp jag måste vara ”rikast” i hela världen med det bästa lilla gänget! Som jag älskar dessa tre! Nu kommer vi sova gott (Julie sover redan sedan flera timmar tillbaka) i natt efter alla dom timmarna ute i friskluften!

Vi hörs, och ha en fortsatt fin helg!