V a l b o r g

Tjingeling,Vet ni påskharen hoppade inte bara förbi med påskägg till barnen under påsken, utan även till mig med en avgjutning av sig själv för mig att ha runt halsen Älskar’t, halsbandet piffar upp vilken halvtråkig outfit som helst! Designad och tillverkad av Sofia Weman. Så fina smycken, perfekt inför kommande student eller kanske konfirmation.

Ja påskhelgen har vi ju redan klarat av som ni vet, och vi är framme vid sista april, och Valborg denna tisdag! Ovanligt varmt och soligt för att vara denna dag. Man brukar ju allt som oftast om åren få stå och huttra vid Valborgsmässoelden, men det behöver folk här i trakterna inte göra idag. Sol och ca 18 grader, det kan man väl inte klaga på!

.

Det känns ju dock inte riktigt rätt i tiden att elda i dessa dagar med tanke på hur torrt det faktiskt är i naturen. Är inte eldningsförbud här i staden vad jag vet, men tycker faktiskt ändå att man skulle skippa hela brasgrejen just nu! Vi i denna familj har ingen större tradition med att gå till just Valborgsmässoelden och hänga, och det blir inget i år heller. Istället blir det en lugn kväll, med tidig sänggång då vi ska upp tidigt imorgon och åka bort över dagen.

Ha en fortsatt fin dag, så hörs vi snart igen!