På vår gata i stan

2019-05-02 025
2019-05-02 007
2019-05-02 020

.

Godmorgon,

Vaknade av regnet smattrade mot fönstret, riktigt mysigt att ligga där i sängen och lyssna på dropparna. Allra bästa hade ju varit om man hade kunnat ligga kvar under täcket och dra sig, kanske t o m få slumra om en stund.

Men idag är det vanlig vardag igen, mitt i denna halvt förvirrade vecka med ledighet och vardag om vartannat så det var bara att kliva upp och ta tag i torsdagen men snart helg igen 🙂

.

2019-05-02 018

 

Det blommande trädet (körsbär eller va kan det vara?) utanför vårt sovrumsfönster är bara så himla fint just nu. Härligt ljusgrönt bladverk, fullt med vita blommor.

Förra året va det så himla varmt att träden blommade över på någon dag eller två, men nu så har det i alla fall hållit i sig några dagar och med tanke på den väldigt sjunkande temperaturen nu (+6 här idag) så lär det ju inte gå lika snabbt i år, bra för då kan man njuta lite längre.

.

25BA2E5A-B7CB-4CE2-82AD-EE4C3CAB1A60

Och vet ni, så här ser det ut på andra sidan sovrumsfönstret. Detta är alltså hemma på vår gata i stan som Stina i Saltkråkan sa en gång i tiden. Vi bor där lite längre fram på gatan och ja ni ser ju träden, denna bild tog jag i måndags när jag och flickorna va ute på en promenad på eftermiddagen.

2019-05-02 030

Här är gatan sedd inifrån vårt burspråk åt andra hållet. Det är ingen insyn i huset alls då fönsterna ligger högt upp från marken. Det vita staketet ni ser är över 2 meter högt, då får ni en uppfattning, ser ju lågt ut på bild. Annars hade jag haft väldigt svårt att bo så här utmed en gata, ogillar insyn!

 

2019-05-02 022

Och här ligger jag alltså om nätterna och trynar, på den vänstra sidan av sängen. Och jag är en sån vanemänniska att jag måste ligga på vänstra sidan även om vi sover borta på hotell. Snacka om vanemänniska

Är ni likadana eller spelar det ingen roll på vilken sida ni ligger?

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Ulrika skriver:

  Delar ni täcke? Finns inte i vårt tänk på något sätt! *s*

  Må så gott och tack för en fin blogg!

 2. Annie skriver:

  Så fint ni bor! Jag sover alltid närmast dörren. Vilket här hemma är på vänster sida så det är vad jag är mest van och vad jag föredrar. Känns som att jag ska trilla ner om jag sover på höger sida. Sover närmast dörren för att jag inte vill känna mig instängd, och precis som någon annan skrev här – jag vill ha nära till dörren om jag måste fly från nåt (haha så knäppt egentligen).

 3. Mitt ex var alltid väldigt bestämd med att han skulle sova närmast dörren. Frågade varför och han sa ”Ifall det skulle hända nått” och jag tyckte att ”Åh, så du kan skydda mig?” (vet inte om jag tänkte mig nån galen inkräktare kanske ) ”Nää, så jag kan ta mig ut först”. Haha, låter ju taskigt men jag skrattar åt det än idag

 4. Eva skriver:

  Är precis som du och vill sova på samma sida på tex hotell osv man har ju lixom sin sovsida…

 5. Åsa skriver:

  Vänster! Hela tiden vänster

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..