En härlig familjedag

Långt där inne på röda mattan står jag och barnen och poserar medan mannen min tar det lite konstnärliga kortet 🙂

Sen kom han lite närmare så vi skulle synas lite bättre, men fortfarande lite så där snett konstnärligt ;P

Nu kan äventyret börja!

Bamses värld och Farmors hus där uppe på toppen av berget.

Törstiga blev vi också, och en del såg ut att njuta lite extra (syftar på Maximilian som ser ut att njuta ordentligt, haha!)

.

Hej på er,

Hoppas att helgen rullar på väl för er allesammans! Här har dagen mest bestått i att greja här på hemmafronten. Ni vet, städa, röja, gå igenom garderoben, och så har jag hållit till en bra stund nere i tvättstugan med tvätten detta evighetsgöra på ren svenska. Roligare kan man såklart ha en lördag, men när man varit ledig mitt i veckan och roat sig, då får man vackert bita i det sura äpplet och stå i tvättstugan och häcka en lördag 😛

Jag håller på att kolla igenom den svenska serien ”Modus” (via Netflix) så jag passade på att samtidigt som jag fixade tvätten kollade jag på serien, då blev det genast lite roligare att stå och stryka.

.

Ja på tal om att vara ledig mitt i veckan och roa sig. På första maj var vi ju på Kolmården som jag nämnde, och vi hade verkligen en jättefin dag tillsammans hela familjen ♥ Den lilla trippen uppskattades väldigt mycket av barnen, både 4-åringen, 6-åringen, och 8-åringen var sååå nöjda med dagen när vi åkte hemåt igen.

Bamses värld roade Celine och Julie en låååång stund, och alla åkattraktioner både hos Bamse och längre in i parken gick Maximilian igång på, och ja även flickorna för alla del, dom älskar att åka karuseller, så tror nog faktiskt att just alla karusell-åk (perfekt när det ingår i inträdespriset så man slipper hatta med en massa biljettkuponger bara att kliva på det man vill åka) va det som roade barnen allra, allra mest under den dagen. Kolmården är en väldigt fin park, fint ordnat och det är väldigt stort! Vi har ju varit där förut, och vi kommer garanterat åka dit igen ett annat år!

Ni får ha en riktigt trevlig lördagskväll, på återseende!