ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED AXA

Frukostlyx för två

/

2019-03-27 043
2019-03-27 032
2019-03-27 038
2019-03-27 035

Godmorgon,

Snart är det helg igen, men med tre barn mellan 4 och 8 år, och släkten på andra sidan landet är det inte alltid vi har så där särskilt mycket egentid tillsammans jag och maken oavsett det är helg eller inte! Men med lite planering och fiffiga små tips, går det att i alla fall få till en lite stund av lugn och ro tillsammans, tro det eller ej. Bland annat kör vi mellan varven en frukost just så här, bara för oss två.

Grejer är att man vid dessa tillfällen får utfodra kidsen först, och därefter se till att dom är sysselsatta med något en stund, kan vara t ex en filmstund, och då tar vi vuxna och sätter oss ner ordentligt med morgonkaffet, och en god frukost. Dukar då med champagneglas som man fyller med nypressad juice för lite extra feeling, och det sköna med dessa stunder är att man inte alltid behöver prata. Kan vara lika lyxigt att båda kan sitta med näsorna i varsin morgontidning om det är det man vill just då, eller så pratar vi om allt mellan himmel och jord en stund. Det är lite det som är hela grejen med dessa små frukoststunder, man gör exakt det som faller in där och då och det finns inga regler/mallar hur det ska vara 🙂

2019-03-27 036

.

Ett måste är dock att njuta av en tallrik AXA ”Simply Great” Granola. Så full av goda smaker, och granolan kan man med gott samvete lyxa med oavsett om det är en helgdag, eller vardag då den är helt utan tillsatt socker, vilket verkligen är toppenbra för både stora och små!

.

2019-03-27 040

.

Den nya smakkombinationen med kanel och hallon, gjord på havre som rostas och sedan kryddas med kanel, hallon, äpple och knapriga solros- och pumpakärnor är bara sååå god. Blev snabbt en ny favorit. Dessutom rik på både fiber och fullkorn, mums säger jag!

.

2019-03-27 051

Hur gör ni för att få lite egentid tillsammans med er partner?

Förresten, kika in på mitt Instagram (@starwoman1) så kan ni just nu vara med och tävla om en årsförbrukning av Granola (20 st paket med 4 st av varje smak). Perfekt tillfälle att hitta sin alldeles egna smakfavorit. Alla tävlingsregler hittar ni alltså på mitt Instagram.

Ha en jättefin dag, så hörs vi snart igen.

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

6
46

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00