Snabbfixat & gott

Tjingeling,

Godmorgon vill jag skriva, men ja kvart över tio är väl mer åt förmiddagshållet, eller vad säger ni? Men inte hunnit sätta mig förrän nu. Vi har hantverkare här sedan någon vecka tillbaka, och hela huset är numera inklätt i byggnadsställningar och grönt nät och sedan klättrar det då ett x-antal män uppe på vårt tak, det hamras och spikas och dunkar. Inte en lugn stund med andra ord!

Känner mig som en fånge i mitt egna hem stundtals. Ska bli skönt när taket är fixat, och man kan vara ute i trädgården igen. Nu är det inte säkert att hålla till där då det flyger takläkt och annat i luften, men ja det är bara att stå ut någon vecka eller två till

.

Jag arbetar mycket hemifrån, och vet att jag nämnt det förut att det är ett jäkla funderande över vad man ska äta och inte äta till framförallt lunch. Det ska gå fort att laga, vara nyttigt och gott!

Denna wok brukar jag göra ganska ofta, snabbt går det, och det behövs inte många ingredienser då jag gör woken på endast wokgrönsaker från frysen, kyckling och lök, sen lite cashewnötter och koriander men det kan man utesluta om man inte gillar!

Wokad kyckling med cashewnötter

 .

Ingredienser – ca 4 personer

400 g kycklinglårfilé 1 gul lök Wokgrönsak (djupfrysta) 2 msk matolja 125 ml woksås (godast Asian Wok Soy & Sweet Chili) 1 dl rostade cashewnötter

Koriander till garnering!

.

Gör så här:

Strimla kycklingen, hetta upp oljan i en stekpanna eller wok och bryn kycklingen på hög värme. När kycklingen fått färg, tillsätt löken som man delat i klyftor, samt wokgrönsakerna. Tillsätt woksåsen när grönsakerna mjuknat något. Lägg i cashewnötterna, rör om och ställ åt sidan.Till servering: Garnera med hackad koriander.

Servera genast!

________________________

Ha en kalasfin fredag!

.