Klurigt i hängmattan

Bästa myset med hängmatta på balkongen, och mindre mysigt med en stor byggnadsställning runt hela huset 😉 Men nu kan det inte vara många veckor kvar med dom där, hoppas jag ;P

.

Tjingeling,Alltså detta med att Jens överraskade mig förra sommaren med att fixa så att vi enkelt kan hänga upp (och plocka ner) hängmattan på balkongen är bland det BÄSTA med balkongen numera!

Det är så underbart att ligga där (särskilt om kvällarna när lugnet infunnit sig), stor som liten, läsa eller bara vila en stund när andan faller på.

Har ni möjligheten, så skruva upp två starka krokar och häng upp en hängmatta på er balkong, vår ”matta” är bara några centimeter upp från golvet, men den fyller sin funktion med att man sakta kan ligga där och gunga sig själv till ro, jag bara älskar´t!

.

Ja i hängmattan kan man som sagt lägga sig med en bok och chilla en stund som barnen skulle uttryckt det. Här vill Julie visa er en riktigt klurig och kul bok som hon (och Celine) fått i present, och det är en riktigt fiffig, kul och lärande bok!

.

Det är nämligen så att på varje sida introduceras ett klurigt ord på sidans bokstav. T.ex O som i Olycksfågel. Detta följs av en kort rimvers som förklarar ordet med ett fint rim. Därefter kommer en vanlig text som förklarar ordet djupare på ett sätt som barn kan relatera till. Så jäkla fiffigt och kul att barnen får lära sig, och som vuxen får man ibland en aha-upplevelse av betydelserna också 🙂

Ett riktigt bra boktips till barn, barnbarn eller om man ska gå på kalas! Finns bland annat här

Ha  nu en kalasfin fredag, så hörs vi imorgon igen!