Känslosam

.

God eftermiddag,

I går hade vi ösregn här i småstaden, och jag hade samtidigt en krasslig pojke hemma från skolan, plus småsystrar som fick vara hemma ”på köpet”. Så gårdagen blev en riktig inomhusdag, och inte alls som den var planerad, både bloggen och annat arbete fick stryka på foten, så svårt att få saker gjorda med alls hemma. Men det är ju i ärlighetens namn riktigt mysigt med en innedag ibland tillsammans. Barnen är hemma även idag, men nu är det solsken igen så nu kan dom även vara utomhus, vilket underlättar.

Det slog mig igår när jag läste Snövit, att ju äldre jag blir, desto känsligare blir jag. Det stockade det sig i halsen flera gånger, när jag skulle läsa den sorgliga sagan.. Ja det är sant och det är inte första gången när det kommer till sagor heller. Och vi ska inte tala om när jag ser hemskheter på tv och liknande, och då framför allt om det handlar om barn och djur som far illa, då bölar jag jämt. Sån var jag aldrig innan jag skälv fick barn.

.

Det är väl ett sundhetstecken att reagera på hemskheter såklart, men när man blir känslosam över stackars Snövit i en påhittad saga, då måste man väl ändå ställa sig frågan ”Är detta verkligen normalt?” som man gjorde i programmet ”Bullen” när jag va liten

Är det någon som känner igen sig?

Nu tänkte vi köra fredagsmys!

Trevlig helg!