BETALT ANNONSSAMARBETE MED Oslo Skin Lab

Hud boost inför sommaren

Picasa

.

Så här inför stundande sommar kör jag gärna en extra liten hud-boost med skrubb, hårinpackningar och fuktgivande masker, och så boostar jag som vanligt inifrån med lite extra kollagen. Det är minst lika viktigt att ta hand om huden under sommaren, som under vinterhalvåret. Solens strålar må vara efterlängtade för oss soltörstande nordbor, men tyvärr bidrar dom även till att bland annat bryta ner det naturliga innehållet av kollagen i huden, så man måste vara väldigt försiktig i solen, och ta hand om sig och huden.

The Solution, kollagenpulvret från Oslo Skin Lab, har jag använt sedan början av 2018. Det tillhör min dagliga morgonrutin, och det går av bara farten att blanda ut den lilla portionspåsen med pulver i ett glas citronvatten, i kaffet, eller vad man nu föredrar att äta och dricka, för det smakar ingenting. Toppen med snabba puckar.

.

Jag är väldigt nöjd, hudens lyster är fin, och ja skinnet över hela kroppen känns mjuk och smidig, och det är därför jag fortsätter med The Solution månad efter månad. För det är inte bara ansiktet som behandlas utan hela kroppen. Jag kommer fortsätta med den här rutinen så länge jag känner mig nöjd.

Om ni vill testa, har jag en superbra deal just nu som ger er hela 65% rabatt, klicka in på länken HÄR!