ANNONS

Måndag

/

2019-05-27 035
2019-05-27 017

Tjingeling,

Det är svårt med växter tycker jag, och vad man ska ha inomhus, det har jag nämnt förut. Jag är rätt kräsen och har många gånger svårt att fastna för det jag hittar i butikerna. Men denna lilla söta rackare gillar jag, men den är inte köpt, utan räddad från vår grusgång där den hade frösått sig helt på egen hand. Så jag grävde upp den och planterade den i en kruka, fin tycker jag!

Om bara värmen kommer tillbaka (hallå nu får det bli lite skönare väder, det är slutat av maj och borde vara som finast nu) så ska denna lilla få stå ute på vårt lilla ”utekök” för tror den trivs bättre utomhus.

.

2019-05-27 024lkjhjklkjhbjklö

På tal om utomhus, just nu håller vår ganska dolda del av trädgården som ligger vid sidan av huset där barnen haft både studsmatta, sandlåda och gungställning på att förvandlas i snabb takt. Vi har nämligen snickare här denna vecka, som lägger ett trädäck. Det blir ett väldans stort sådant och jag kan knappt bärga mig tills det är klart. Hejdå säger jag till jord och lera, jag kommer inte sakna er!

Tanken är ju att golvet ska behandlas så det grånar snabbare, någon som kan tipsa på bra medel?! Sioox har jag hört talas om, är det någon av er som använt detta för altan? Om, är det att rekommendera?

Hoppas ni fått en bra start på veckan!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

29
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00