Ä n t l i g e n

.

God kväll,

Dagarna fullkomlig rinner iväg alldeles för fort just nu, tusen saker att göra och jag hinner bara med hälften innan det är dags att hämta barnen om eftermiddagarna, förstår det inte. Men är ju så att det är mycket som måste vara klart tills det är dags för sommar och semestertider så egentligen är det inte så konstigt att det är lite högtryck just nu!

Men all min lediga tid kan bara tänka på lekstuga, lekstuga, lekstuga just nu Vi har nämligen tagit beslutet att barnen ska få en lekstuga, och det är främst flickorna i familjen som visat störst intresse för detta kommande byggprojekt (inklusive jag själv 😉 Vi kikade på ett gäng stugor för ett tag sedan, och imorgon ska den vi valde (läs Julie valde) förhoppningsvis levereras i byggsats.

Nästa helg kommer barnens mormor och morfar hit och ska hjälpa till att bygga ihop den. Jag har tusen idéer och några därtill hur den ska se ut inuti, vill bara ut och leta efter fina små saker på loppisar att piffa det lilla huset med, sååå kul inreda fast i miniformat.

.

Har ni sett nått finare i lekstugeväg???

Så här ambitiöst blir nog inte vår stuga inuti, som i ett gammalt reportage från tidningen, Hus & hem (som alla bilder är lånade ifrån) men jag gillar den gammaldags stilen sååå mysigt!

Lekstuga vi valt har ett litet sovloft, så sjukt gulligt! Men självklart kan jag inte bara låta utseendet på stugan vara som den ska i original, utan den ska byggas om lite är min tanke  Någon som är förvånad? Jag är det inte, och inte maken heller…

Ha en fin tisdagskväll, på återseende!