ANNONS

Inte mitt bästa jag

/

2019-05-31 003

Morgonmys i köket från en dag i helgen som gick, tycker så mycket om denna hörna och dom små tjejerna såklart. 

Tjingeling,

Hur har ni det? Bra hoppas jag!!

Själv är jag tyvärr inte mitt bästa jag just nu, så stressad och lägg på lite härligt småtjurigt sinne på det, orkar knappt med mig själv

Visst det är härligt med ledighet och korta veckor, men just nu har det nästan blivit lite för mycket av dessa på raken. Jag hinner inte med det jag ska, och det är skolavslutning och barnen går på sommarlov  redan i mitten av nästa vecka, panik! Jag har massa inlämningsjobb som måste vara gjorda innan dess, så det är detta som stressar. Och så har vi bloggen som har hamnat lite i skymundan dom sista dagarna och då stressar det mig också från ett annat håll, gah! Ja man är inte mer än människa, men ibland kan jag bli irriterad på mig själv att jag inte bara fixar saker!

Men att sitta och jobba ordentligt när barnen är hemma det är stört omöjligt. Det ska kissas, drickas, kivas så man måste medla, och ja ätas konstant. Ja jösses man kan inte sitt koncentrerat sig någon längre stund 😛

.

2019-05-31 001

Men jag ska sluta gnälla, men ni vill väl höra om verkligheten och inte bara när det är på topp har jag förstått det som 😛

Nu måste jag åka och hämta hem flickorna, det är som grädde på moset sommarfest på förskolan nu i eftermiddag så ska klämma in detta också, med fikakorg och annat som inte är förberett alls 😉

Ha en fortsatt bra måndag, hörs imorgon igen!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

12
92

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00