Godmorgon tisdag

.

Godmorgon på er,

Spana in en av mina morsdagsbuketter med liljor. Den står fortfarande fin och pryder soffbordet i finrummet. Vissa blommor håller verkligen i en mindre evighet, och andra buketter dör på två röda. Fick även ett gäng pioner till mors dag, men dom höll inte många timmar tyvärr, så olika det där!

På tal om pioner, en av favoriterna så här år. Doftvarianten jag planterade här i trädgården året vi flyttade hit, är just nu full med knoppar. Första året kom det en ynka liten vacker blomma, men sedan har jag fått dom att blomma ganska rejält. Fast förra året så torkade dom bort slog det mig nu (man glömmer fort). Men i år kan jag förhoppningsvis plocka in en bukett.

Har ni någon favorit i er trädgård?

..

Förresten, fick flera frågor om prydnadskuddarna i soffan när dom svepte förbi på en annan bild från övervåningen, och ja visst är dom fina! Från danska Bloomingville, så nu vet ni det ni som hört av er 🙂 Jag gillar stilen och just nu det mycket såna här ljusa färger jag dras till på textilier, antar det beror på att det är sommar nu.

Nu kör vi igång dagen, ha en bra sådan, och på återseende!