Godmorgon tisdag

2019-05-28 003

2019-05-27 002

.

Godmorgon på er,

Spana in en av mina morsdagsbuketter med liljor. Den står fortfarande fin och pryder soffbordet i finrummet. Vissa blommor håller verkligen i en mindre evighet, och andra buketter dör på två röda. Fick även ett gäng pioner till mors dag, men dom höll inte många timmar tyvärr, så olika det där!

På tal om pioner, en av favoriterna så här år. Doftvarianten jag planterade här i trädgården året vi flyttade hit, är just nu full med knoppar. Första året kom det en ynka liten vacker blomma, men sedan har jag fått dom att blomma ganska rejält. Fast förra året så torkade dom bort slog det mig nu (man glömmer fort). Men i år kan jag förhoppningsvis plocka in en bukett.

Har ni någon favorit i er trädgård?

..

2019-05-27 001jjjjjjjjjjjjjj

Förresten, fick flera frågor om prydnadskuddarna i soffan när dom svepte förbi på en annan bild från övervåningen, och ja visst är dom fina! Från danska Bloomingville, så nu vet ni det ni som hört av er 🙂 Jag gillar stilen och just nu det mycket såna här ljusa färger jag dras till på textilier, antar det beror på att det är sommar nu.

Nu kör vi igång dagen, ha en bra sådan, och på återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Marie skriver:

  Så fint! Pioner och liljor är ju så fina! Vart hittar man mopsen i fönstret? Så underbart fin. Ha en fin dag! Tack för en bra blogg!

 2. Ingela skriver:

  Mopsen!!! Så fin, vart hittar jag en sån?

 3. Anna skriver:

  Tänkte bara berätta att liljor är giftiga för katter så håll ett öga på er katt så den inte äter på dem. Jag visste inte detta och hade haft liljor ofta innan, gick bra som tur var. Deras njurar klarar tydligen inte av liljor.

 4. Men alltså ber om u r s ä k t för min fråga! Jag var så ivrig med tangenterna att jag inte hann läsa klart. Hade önskat det fanns knapp för radera, men nu får jag säga skäms på mig istället hahaa 🙂

 5. Vilka underbara kuddar du har i soffan, var har du hittat de!?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..