Sista dagen

.

Tjingeling,

Sista dagen i förskolan för mina små flickor, innan det är dags för en herrans massa lediga veckor med ett härligt sommarlov. Det har varit ganska mycket frånvaro senaste tiden känner jag, dels alla korta veckor vi haft på grund av diverse högtider, men vi har haft även en del sjukdomar som gjort att dom varit ganska mycket hemma, men idag är dom i alla fall iväg igen, och nu hoppas vi att sommaren låter bli att bjuda på både magsjukor, feber och snoriga små näsor

Lite sorgligt är det allt, för i eftermiddag ska Celine ta farväl av sina pedagoger som hon haft sedan hon började förskolan, och även många små kompisar. Vissa av dom följer med till skolans i höst, men andra har valt att börja på andra skolor, så ja lite sorgligt är det allt när man måste skiljas åt Men samtidigt går ju Julie kvar under nästa termin och år på förskolan, så personalen kommer vi springa på i korridorerna och ute på gården igen redan i augusti!

.

Lite choklad till fröknarna ♥

Imorgon är det skolavslutning för Maximilians del, då ska vi upp och lyssna till skönsång ute på skolgården strax efter kl 08. Håller tummarna för att det inte kommer regna som tyvärr väderleksrapporten säger ☔️ Så synd när det är just skolavslutning då ska det vara sol, varmt och man ska kunna sitta där med sin fikakorg tillsammans efter avslutningen i gräset, men ja vi håller alla tummar vi har för uppehåll i alla fall.

Ni som har barn i skolan, har dom gått på sommarlov ännu?

Ha en riktigt bra tisdag, på återseende.