Jag gjorde det!!!

C166837B-2C20-4E82-BEBA-0D7B640E2FDC
2035DA29-3282-4F78-B20B-27C7435F1479
407A2428-C3E7-4D0E-85DD-C6E0D11B8023
21971299-34AA-4034-A8F9-D7EF03971411

.

Godmorgon,

Hur mår ni? Är det någon här inne och kikar så här dagarna före midsommarhelgen? Eller är ni ute på annat?! Kanske är det ointressant med inlägg från våra lata sommardagar på västkusten, men ni får stå ut lite till har inte så mycket annat på lager just nu

I förrgår blev det premiärdopp i havet, och då inte för mig utan för barnen Hörde något om 19 grader i vattnet vilket i min värld är okristligt kallt, så jag tänkte i mitt stilla sinne; lägg till 10 grader till minst, så kan jag tänka mig att doppa tårna Barnen va lite djärvare, MEN igår var det 25 grader i luften och en svettig mamma bestämde sig efter lite påtryckning från barnen att ändå doppa mig. Och sagt och gjort, hand, i hand med min lilla Julie traskade vi rakt ut i Kattegatt och doppade oss, OCH jag stannade kvar i vattnet en lång stund. Det var inte kallt, bara precis i början sen kändes det nästan ljummet.. Jag tror inte det endast höll 19 grader måste varit mer.

Har ni doppat er ännu? Japp jag är sjukt mallig för mitt dopp, och eftersom vi stannar här vid kusten även över midsommarhelgen, så kanske det inte det var sista doppet för denna gång heller, för som sagt det var riktigt skönt faktiskt!

.

B4692B7F-93E6-4306-A3EC-F75C9202DB8B

 

I kväll kommer maken ner hit till västkusten med tåget, och vi flyttar oss bara lite norr utmed kustremsan. Så vi ska bara byta stuga i eftermiddag, och så kör vi ytterligare tre nätter här nere, innan vi åker hem till östkusten igen på söndag för några veckors sommarlov på hemmaplan, innan Jens går på sin semester då blir det mer Sverige-turnéer.

Ha en fin dag, på återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Kicki skriver:

  Jättefina bilder. Men, var försiktig med att lägga ut alltför avklädda bilder på barnen. Finns så många knäppisar därute…Ha en fortsatt fin sommar!

 2. Karin skriver:

  Vilka underbara bilder och vilka fina söta barn! Så härligt med stränderna och Sverige är allt bra fantastiskt när det visar sig från den här sidan! Tack för allt fint du visar! Kram

 3. Emma skriver:

  Glad midsommar!!!

 4. Anna skriver:

  Underbara bilder från ett vackert Västkustsverige!
  Njut och ha en riktigt Fin Midsommar!
  Kram Anna

 5. Emma skriver:

  Härligt!
  Klart vi tittar in! Jag upplever att du blivit onödigt ängslig över att vara relevant/intressant och tycker att det känns ogrundat. Jag gillade ju din blogg för att den är positiv och trevlig, och mer nära, inte så ansträngt medveten som Stockholms-influencers som springer mellan events.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..