Glad midsommar!

Godmorgon,

Hur mår ni? Hade ni en fin midsommar?

Här är vi nu tillbaka på hemmaplan igen efter nio grymt mysiga dagar på vift nere på bästkusten. Dagarna som från första stund och framåt varit alldeles perfekta som start på denna sommar och sommarlovet för barnen. Och som avslutades på allra bästa sätt med bästa och mysigaste midsommarhelgen på år och dar. Jag vill bara vrida tillbaka klockan och köra en vända till med midsommarfirande.

Vi hade ruskig tur med vädret detta år, helt galet så fina dagar och varmt har vi haft det också! Det regnade dock en liten vända på självaste midsommarafton så allt va som det ska den dagen med några tårar med regn också 😉

.

Självklart körde vi även lite dans runt midsommarstången

Tusen tack till Kristina och Andreas som verkligen är bästa värdarna, och vi kommer ner en sväng till under våra semesterveckor under juli. Det har vi redan bestämt. Barnen har även dom haft det så bra, man riktigt sett hur ”fria” dom känt sig, att kunna cykla omkring tillsammans, springa och leka med andra barn på området under dessa dagar.

Ingen av oss ville åka hemåt igår, men ja nu blir det några veckor på hemmaplan. Först om tre veckor har maken semester, men det går nog rätt fort ändå om jag känner tiden rätt.

Ha en fin måndag, har ni semester ännu förresten?