ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Yves Rocher

Smart & hållbart

/

2019-06-26 001

Foto: Picasa

A4CA68C4-909C-4667-B6C0-1E45E0294536
 
2019-06-26 005

Foto: Picasa

    
2019-06-26 021

Foto: Picasa

Godmorgon,

Hur är ni när det kommer till att spara eller slösa med era skönhetsprodukter där hemma?

Jag är inte bäst i världen på att t.ex. hushålla med duschtvålen eller schampot, japp jag erkänner ‍♀️ Jag står ofta glad i hågen och trycker ut mer än en hand full med duschkräm varje gång jag duschar. ”Man vill ju bli ren” tänker jag, men om jag tänker lite längre, så rinner faktiskt det mesta av produkten bara rakt ner i avloppet. Totalt onödigt och inte alls snällt mot allas vår jord

Yves Rochers har lanserat denna lilla duschkräm I ♥ my planet”  ”Åh vilken gullig reseförpackning” tänker kanske några av er, men så är det icke! Denna tvål, i denna lilla och smidiga flaska är faktiskt så koncentrerad att den ska räcka till 40 duschar, hur bra?! Det räcker nämligen med en tumnagels storlek med denna tvål och man blir ren och fin. Det är en mer koncentrerad produkt= mindre utsläpp, och det smarta är att ju att mindre flaskor= mindre plast att tillverka! Två flugor i en smäll, eller tre om man nu räknar in att man blir ren och doftar gott också ✌

2019-06-26 052

.

Duschkrämerna finns i en mängd olika dofter som ni ser. Mina två personliga favoriter är ”Mango & Koriander” samt Vanilj & Burboun. Svårt att förklara varför just dom två snabbt blev favoriterna, men båda doftar bara så galet gott enligt mitt doftsinne så that´s it!

Men det är absolut inget fel på dom andra dofterna heller, och alla har dom samma fiffiga koncentrerade innehåll. Om du vill testa, kan du just nu använda koden ”anna19” för 20% rabatt på alla produkter, koden gäller även fri frakt, så passa på!!

Jag bara älskar företag likt Yves Rocher som faktiskt tänker till, och som arbetar med både återvinning och naturliga ingredienser i sina produkter. Det är säkerligen också därför dom kan fira 60 år i år på skönhetsmarknaden, för att dom kort och gott är ett klokt och hållbart företag som tänker på framtiden!

.

2019-06-26 082

     

Nu tycker jag att vi ALLA, inklusive mig själv tänker lite extra nästa gång vi ska duscha och inte använda för mycket produkter! Ja jag tycker vi kan tänka på att varken slösa på tvål, schampo, tvättmedel eller vad det nu är just du slösar med! Ok?!

Ha nu en riktigt fin lördag, på återseende.

.

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

12
58

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00