Skapa sommarminnen

Hej måndag,Första juli idag denna måndag och vi har fått säga hej då till juni för detta år. Jag blir allt lite smått stressad av att det går så fort. Det gäller verkligen att ta vara på tiden så bra man nu kan, utan att för den skull stressa och försöka klämma in så många aktiviteter som möjligt på en gång, det är inte heller bra tycker jag.

Tror på någon slags balans, men var man hittar den balansen är är nog väldans individuellt ☺️

Igår tog vi vara på tiden lite extra väl. Vi var ute på Märsön hela dagen hos bästa Therese och Axel, alltid så himla gästvänliga, och underbara är dom två. Bara att vi får hänga där i deras lilla sommarparadis med fantastisk utsikt över Mälaren, få äta lunch tillsammans, bada på deras lilla badplats, och även få åka med ut på en tur med deras motorbåt och känna sig extra fri i det svalkande vinddraget. Det är bara så underbart, och jag är såååå tacksam och glad för detta  Det skapar förhoppningsvis fina små sommarminnen för barnen. Det är inget märkvärdig, (älskar allt som är just så, avslappnat, och enkelt på sommaren) det kostar inte mycket och ja jag tror man lägger sådan här dagar tillsammans med små och stora vänner på minnet

.

Idag är det rena stormen här blåser så in i bomben, men det är sol och 23 grader så inte kallt, men inte heller så man sitter ute med utsläppt hår och njuter i lugn och ro Vi har istället passat på att baka ett stort lass med kanelbullar som vi ska fylla frysen med.

Så bra att ha att plocka med på picknick, till stranden eller bara fika med i trädgården. Bullar och flädersaft = sommar!!

Ha en kalasfin måndag, så hörs vi snart igen.