Lite äckligare på sommaren

2019-07-02 002
2019-07-02 011

.

God kväll,

Det är lite dåligt med aktivitet här inne just nu från min sida, jag har ju fullt upp med att fira sommar Men idag har jag faktiskt inte legat på latsidan, och ”firat någon sommar”. Regnet har nämligen stått som spö i backen, och jag har haft fullt upp med att tvätta, städa och hänga med kidsen. Även dom har fått hjälpa till efter sina egna förmågor med diverse städuppgifter

Perfekt med en dag med skitväder så att städningen verkligen blir gjord. Det var faktiskt riktigt sunkigt här hemma, tro´t eller ej, med både dammråttor under sängarna och annat kladd både här och där. Men vi är nog lite sämre på att städa när det är just sommar, och solen skiner vilket den faktiskt gjort ganska mycket hittills denna sommar tycker jag. Då blir det oftast bara att någon av oss springer runt ett varv med dammsugaren snabbt, och städar av toaletterna och sedan springer man ut ännu fortare till solen igen. Ja så funkar det i denna familjen, ni andra kanske städar lika noggrant oavsett tiden på året, kanske bara vi som blir lite ”äckligare” på sommaren

.

2019-07-02 005

Förresten, jag gjorde som vissa av er sa i våras, och flyttade Monsteran från burspråket till ett annat ”mörkare” ställe här hemma och japp ni hade rätt som många gånger förut. Se den har blivit grönare igen och det kommer t o m nya blad. Så att den gulnade och ”hängde” berodde förmodligen på för starkt solljus precis som vissa av er skrev

Nu ska jag lägga mig i renbäddad säng  tillsammans med katten, och kolla på serie.  Får se om jag klarar ett helt avsnitt innan ögonlocken faller ner

Sov gott, och dröm happy dreams!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Frida skriver:

  Hej Anna,
  Varifrån kommer din stora golvspegel?

  Tack,
  Frida

 2. Här har vi inte haft mkt till sommarväder äm, så det har inte varit problem att hålla efter städningen (alltid nåt positivt). Nu ligger jag på min renbäddade säng och vilar lite medans bebis sover i spjälsängen intill och 3-åringen ser på tv, mysigt.

 3. Louise skriver:

  Haha igenkänning deluxe! Helt klart ett aningen äckligare hem på sommaren.

 4. God morgon,
  Tack för återkoppling på min kommentar igår! 🙂
  Jag känner helt igen det du beskriver; med att man inte städar lika mycket hemma när det är fint, varmt väder ute. Vi gör precis så som du beskrev att ni gör; ta en sväng med dammsugaren och städar av badrummen. Jag passar hellre på att vara ute och göra annat, för det är ändå så kort tid på året som vi har värme på de här breddgraderna.
  Jag hade i åtanke att rensa klädkammaren under min veckas ledighet, men det blev aldrig så dåligt väder att det kändes som man ville ta tag i det. 😉 Vi hinner. Och jag/vi jobbar bäst när man spontant kör igång en dag, helt utan planering före; ”Äsch vi gör det nu!” Då har man mest ork, lust och energi till det som ska göras. Det är svårare när man planerar det i förväg att göra en viss dag, tycker jag.
  Massor kramar!
  Rebecca

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..