En minitripp mot huvudstaden

photo-petter-backlund

Foto: Petter Backlund

Här uppe på taket på The Winery Hotell tänkte jag hänga denna lördag tillsammans med två av mina bästa vänner!!

IMG_7212

Foto: vitaestilo.se

 

Godmorgon,

Idag packar jag min lilla weekendväska för att åka bort ett dygn tillsammans med mina finaste väninnor Malin och Therese. Ett dygn utan män och barn blir det i huvudstaden på The Winery Hotell, eller hotellet ligger egentligen i Solna för att vara exakt

Anledningen till trippen så här första lördagen i juli är för att fira att Therese fyllt 40 år    Hon fick då detta besök på The Winery hotell med övernattning i present av Malin och mig. Tanken är att vi ska hänga ihop och ha det mysigt. Tänker börja uppe på deras takbar där det även finns en uppvärmd pool för den som känner för att bada. På kvällen blir det en fyra rätters middag, med viner från hotellets egen ”vingård” som finns i lobbyn. Hur coolt? Ska bli kul att se detta och framförallt att smaka på deras vin

.

winery-stenbordet

Foto: matmalin.se

Jag ska se till att dokumentera dagen/kvällen så ni får se lite bilder från hotellet som jag tycker ser väldans lovande ut!

Någon som varit där?

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

  1. Extremt fin interiör! ni måste ha det kult där. Jätte stilful inredning!

  2. Mia skriver:

    Har varit där och ätit deras brunch, supergod!
    Hoppas ni får en fin helg!

  3. Hanna skriver:

    På tal om Stockholm så rekommenderar jag Nationalmuseet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..