Ett riktigt kul dygn

.

Tjingeling,

Nu är jag tillbaka hemma hos min älskade familj igen, efter ett mycket härligt dygn tillsammans med godaste vännerna i huvudstaden. Mycket prat, skratt och vin/mousserat blev det, så ska erkänna att jag känt mig piggare än jag känner mig just nu men jag är samtidigt väldigt glad i sinnet och lägger lördagen den 6 juli 2019 till min samling av fina minnen att plocka fram när det blåser iskalla höstvindar.

Vi körde poolhäng uppe på takbaren på eftermiddagen när vi kom, precis som det var tänkt, med mousserat, och jordgubbar och vi fick faktiskt även sol som ni ser! Verkligen tur eftersom det ju varit riktigt skitväder hela denna gångna veckan, men så blev det sol fast det inte skulle vara det egentligen. Och det gör ju så mycket när man kan sitta utomhus och njuta. Hade inte alls blivit samma känsla om vi hade varit tvungna att sitta inomhus!

.

Senare på kvällen åt vi fyrarätters middag med toskanskt tema, med hotellets egna viner som skulle passa till varje rätt. Maten var god, och likaså vinerna. Det var verkligen inte snålt med dryck, 4 stora glas med olika viner, så kanske inte är så konstigt man känner sig lite sliten idag men helt klart värt det!

Nu blir det inga större knop gjorda mer idag, ska mysa med barnen massor. Saknat dom, räcker för min del att vara ifrån dom bara några få timmar, så längtar jag som en tok efter dom små gostrollen, så nu ska jag hänga med dom och mysa resen av denna söndag.

På återseende!