Sommarmys på loftet

0F16721C-2711-4A20-92C5-DF85C92905F6

Lekstugan har fått sig sin lilla fågelholk nu, färdigmålad och klar och uppskruvad på väggen!

EDA2DFE7-0890-4441-AFC0-C6C0307AE8D3

För er som missat så såg holken ut så här tidigare!

2019-07-08 038huiopåpoiuy

Celine inne i lekstugan uppe på det lilla loftet

2019-07-08 030

.

Tjingeling,

När det regnar och sommarvädret inte riktigt vill bjuda på sol och värme, då får man hänga i lekstugan och ligga uppe på det lilla loftet och mysa med böcker och kolla på Ipad. Önskar jag hade haft ett sånt här litet kryp in som barn, huuuuur mysigt som helst! Tror jag ska smyga ut och upp dit och lägga mig när barnen inte ser någon gång Tror att jag får plats nästan precis på längden 😛

Jens har även sett till så kidsen kan använda vårt internet där ute genom att ha satt in en förstärkare, så signalen når även till lekstugan. Drog även in ström i stugan när vi byggde den, så dom kan ha både laddare och lampa där inne. Och jag tänker mig söta adventsstjärnor/stakar i dom små fönstren till jul, hur gulligt?!

Och jag letar febrilt på loppisar just nu efter en liten skomakarlampa att ha över det lilla bordet på första våning.

.

2019-07-08 023dfghjklöä

Anton och gubbar!

2019-07-08 047fghjkllkjhgfd

 

Det ska målas här inne i lekstugan, men det får bli ett projekt först efter semestern. Det hinns inte med just nu och barnen vill ju dessutom hänga här ute och leka så här på sommarlovet, så då får mamman vänta med både färg och tapet 🙂

Nu är det hög tid för läggdags här, vi har verkligen vänt på dygnet, men det är charmen med sommaren tycker jag!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 1. Emma skriver:

  Wow, den är ju alldeles fantastisk!
  Jag hade älskat en sådan stuga!

 2. Frida skriver:

  Sååå fin lekstuga och gillar dina framtida planer för den?

  Vad kostade den allt som allt i material?

 3. Lovisa skriver:

  Vilken jättefin lekstuga! Får man fråga vart ni har köpt den ifrån?

 4. Ingela skriver:

  Så mysig lekstuga! Celines nöjda min säger allt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..