On the road again

Godmorgon!

Hur mår ni? Här tuffar semestern vidare, och vi har det hur bra som helst på vår roadtrip. Barnen har alltid gillat att åka bil, men ändå överträffar dom mina förväntningar med råge i dessa dagar. Så snälla där dom sitter bak i bilen. Visst lite kiv mellan varven blir det melan dom, men inget klagande alls över ändå ganska långa bilfärder.

Sedan sist har vi hunnit beta av en sväng genom Belgien där vi bodde en natt utanför mysiga staden Brygge. Därefter åkte vi vidare mot norra Frankrike och första stoppet där blev Calais i Calaisregionen Hauts-de-France. Ni som är i min ålder och äldre, minns säkerligen den gamla slagdängan ”Dover-Calais” med gruppen Style, och nu har jag alltså varit och sett den franska sidan av den låten

.

.

Tyvärr regnade det hela tiden vi var i Calais, så det var lite synd. Hade gärna promenerat runt mer, men vi hade alldeles för dåliga kläder med oss för att traska runt i vattnet. Men kul att ha varit där en sväng och sett en del av staden i alla fall.

Turen gick därefter vidare mot Normandie och ut på vischan där vi tog in på världens mysigaste pensionat över natten som drivs av en franska familj i utkanten av den lilla byn Les Préaux.

Så vacker miljö, och idylliskt, som taget ur en saga!

Nej nu ropar dom på mig här, på återseende!