Egenodlat när det är som bäst

..

.

Godmorgon!!

Sådär ja, nu är vi tillbaka på hemmaplan igen för er som undrar vart jag tog vägen! Och det ska förhoppningsvis bli lite mer ordning och reda här inne, med tätare uppdateringar. Lit mer som vanligt! Att vara på resande fot med nya städer, länder och nya intryck varje dag visade sig vara svårt att kombinera med bloggandet!

Dels väldigt dålig internetuppkoppling ute i Europa, och sedan blev jag i ärlighetens namn lite lat och bekväm efter en stund. Skönt att bara få vara med familjen och inte uppdatera och flänga runt med kameran överallt bara för att fota till bloggen kände jag. Så man kan säga att detta blev semester ”på riktigt” för första gången sedan jag började med bloggen för mer än 12 år sedan!

Nåja, väl hemma möttes vi av en helt överfull hallonbuske, vilken lycka! Bara att plocka och njuta av stora, söta och alldeles ljuvliga små bär! Rena livskvalitén att kunna plocka egenodlat från busken jag och barnen planterade första sommaren i huset! Första året den ger så här mycket bär Sen var det även annat i trädgården som hade vuxit rejält. Rena rama djungeln, med oklippt gräsmatta, (roboten hade tydligen tagit semester han också ) häckarna breder ut sig åt alla håll och kanter, och det är fullt med ogräs i grusgångarna. Ingen ordning alls just nu, men det är en helt annan historia!

.

Har ni semester fortfarande eller har ni vaknat upp till första dagen efter semestern denna måndagsmorgon? Om, önskar jag er en riktigt bra start! Till er andra säger jag, simma lugnt i värmen!

Nu ska jag servera frukost i trädgården!

På återseende