Tiden har stått stilla

.

.

Tjingeling,

Tänk att vi är framme vid sista dagen i juli för detta år. Så himla fort det går när man har trevligt som man brukar säga. Jag tycker alltid att så fort när augusti kommer så är det ”höst”, men vet självklart att så inte är fallet, men det är ändå en känsla jag har. En känsla som är svår att ”tvätta bort”.

Tror den sitter kvar från när jag var liten, ni vet, skolorna börjar återigen i augusti, och man började se slutet på sitt härliga sommarlov när augusti dök upp, vilket då känns som det är höst. Men än är det ju högsommar, och vi har semester kvar inne på vecka tre av fem gemensamt. Just nu på hemmaplan och laddar om batterierna, tvättar och småfixar med diverse saker och bara är. Vi ska göra små dagsturer och liknande, och vi har en resa planerad och bokad sedan tidigt i vintras som vi har kvar. Sista veckan innan skolorna börjar ska vi en vecka till Mallis och avsluta sommarlovet och semestern.

Update: Såg nu att jag återigen är en dag före, inte konstigt att tiden går fort om man som jag ideligen hoppar över dagar

.

Här hemma har tiden stått still dom senaste veckorna. Dessa bilder är tagna före vi åkte iväg söder ut, och blommorna står kvar än, vissna och inte alls lika fina. Har ingen som helst lust att greja med inredning just nu. Helt kopplat av den delen av hjärnan, som oftast på sommaren när man mer än utomhus än inomhus.

Ha nu en kalasfin tisdag, hörs snart igen!