Ät & njut

.

God eftermiddag,

Precis inkommen från 72 minuter ute i solstolen under äppelträdet tillsammans med Stina Wollter och hennes sommarprat på P1.  Så gripande, lärorikt och fint på en och samma gång. Lyssna, om ni inte redan gjort det. Alla sommarpratare finns ju att lyssna till hos Sveriges radio när man så önskar, tips, tips!

Skönt med fint väder igen, så man kan njuta utomhus, i solen, skuggan eller under en filt om man så önskar det 😉 Mina små flickor leker för fullt vid ekstugan, just nu leks det superhjälte och prinsessa, och den lite udda kombon har precis ätit saft och bullar inne i lekstugan. Ingen direkt ordning med måltiderna i dessa dagar, allt är förskjutet, men vad gör det och allt är inte så himla nyttigt vi stoppar i oss heller för den delen, men det stör mig inte snart är det vardag igen och rutiner så vad gör det.

.

Säger som min farmor ofta sa: ”Ät och njut, det kommer en tid när man varken vill eller orkar äta längre”.

Min älskade farmor, så klok. I slutet av sitt liv (hon blev över 88 år gammal) så vägde hon inte många kilo, hon var som en sköt fågelunge. Hon som hade varit en liten rundnätt kvinna som älskade mat, men då mot slutet av livet så orkade hon inte äta längre precis som hon sagt så många gånger.. Jag tänker ofta på det, och så njuter jag extra av det där gottiga 🙂

Vad gör ni denna den första augusti?