ANNONS

Sista timmarna

/

.

2019-08-18 002

Känns som en riktig höstkväll, regnet smattrar på rutan och jag har t o m tänt ett stearinljus, det händer inte så ofta denna tid på året. 

2019-08-18 007
.

.

Halloj,

Söndagskväll, och sista timmarna med ledighet och sommarlov för denna gång. Barnen är nybadade, morgondagens kläder hänger på trappräcket och väntar på att väckarklockan ska ringa. Cykeldäck är pumpade, ryggsäckar är packade med frukt och vattenflaskor, plus regnkläder, stövlar och ombyte som ska hängas på skola/förskola. Så ja vi är nog ganska redo för vardag nu!

Det har varit ljuvligt att hänga ihop i familjen alla dessa sommarveckor. Jag säger inte att det bara varit en dans på rosor med bara glada ansikten, för det har det inte. Både större och mindre sura miner mellan varven har vi sett, både på vuxna och barn, men på det stora hela, vilken härlig sommar vi fick! Så tacksam för allt vi gjort, och sett, människorna vi umgåtts med både på hemmaplan och borta.

Så ja både jag och barnen är superladdade inför morgondagen, särskilt Celine som ska börja förskoleklass på samma skola som Maximilian går. Så spännande, och tänk han, min först födde ska börja i tredje klass, det är ju inte klokt! Och Julie och hennes små kompisarna blir nu äldst på förskolan sista året, så fort tiden går..

.

2019-08-18 005

Nu har jag bara den lite ”småjobbiga” biten kvar, att få barnen i säng och somna i normal tid. För det är inget vi hållit på med på alla dessa veckor. Både barnen, och vi vuxna har varit vakna ibland ända fram till spöktimman, men ja nu blir det andra bullar, wish me luck, haha!

Ha en skön söndagskväll, vi hörs imorgon igen!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

8
77

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00