Flätat va det här

2019-08-19 003
2019-08-19 002

.

Godmorgon på er,

Det har inte blivit mycket shoppat dom senaste månaderna, men denna snygging till väska i flätat skinn fick följa med hem från Mallorca, förutom en väldans massa mysiga små minnen då. Man kan kalla detta för kärlek vid första ögonkastet faktiskt!

Jag har alltid haft en grej för flätade saker, och jag hade en vardagsväska i många år som jag köpte en gång i tiden i Barcelona. Den väskan var just flätad, och jag använde den i stort sett jämt tills den bokstavligen inte höll ihop längre. Har saknat den väskan många gånger sedan den fick åka till väskhimlen för några år sedan. Men nu har jag alltså hittat en ny, lite större flätad kompis att hänga på axeln. Jag är himla nöjd, och är väldans redo för hösten tillsammans med väskan som rymmer både det ena och andra – check på det √

.

2019-08-19 025sdfghjklöä

Känner redan att vi har klickat ordentligt, och trivs ihop!

Att väskan dessutom är vändbar är ju bara väldans fiffigt, så när jag tröttnat på svart, kan väskan alltså bli snyggt konjaksfärgad istället.  Perfekt, blir som två väskor i en.

Nu ska jag kliva upp och sätta på mig ansiktet 😉

Ha en kön tisdag!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Annika skriver:

  Åh så fin den är, och så perfekt att den är vändbar!

 2. Karin skriver:

  Vilken fin väska!
  Och vilken fin svamp som står på skänken!! Varifrån kommer den?

 3. God eftermiddag,
  Visst är det härligt när man finner en väska man är toknöjd med! 🙂 Jag hittade min drömväska vid ett Sthlms-besök tidigare under sommaren och slog till på den vid kommande besök. 🙂 Har aldrig varit så nöjd med en väska faktiskt! Värd vartenda öre. Jag tycker det är jättekul med väskor, men köper väldigt få (men bra dock). Orkar inte hålla på att byta stup i ett i min vardag, så att ha en och köra länge, är mer min grej. 🙂 Då behöver man bara några få av god kvalitet.
  Massor kramar!
  Rebecca

 4. Anette skriver:

  Jättefin! Jag är också så svag för flätade väskor och plånböcker. En dröm vore ju en Bottega Veneta men liiiite för pricy….

 5. Anna skriver:

  U R S N Y G G!!
  Å jag som ska till Mallis om tre veckor!!
  Hoppas jag kan hitta något liknande då för jag är i behov av en ny höstväska 🙂 Vi ska till alcudia, kanske har du bra shoppingtips där? Tänker även att man ska ta en utflykt till Palma en dag.
  Ha en fin tisdag!
  Kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..