S e r i e t i p s !

Halloj!

Brukar ni följa serier? Jag gör det i perioder, men jag följer dom sällan när dom går på tv, utan väljer oftast att streama från t ex Netflix, HBO eller C-more istället. Helt enkelt mycket mer praktiskt att titta när det passar en själv tidsmässigt att se ett avsnitt eller två eller tre…

Just nu plöjer jag den amerikanska serien Younger! Fick tips om den i sommar, men första säsongen kom tydligen redan 2015, (finns 6 säsonger, sista släpptes nu i juli). Jag hade helt missat denna serien fram till nu, men är fast, är nu i mitten av säsong 4, och gillar verkligen denna komedi, med sina korta 20-minutersavsnitt.

Följer du Younger?

.

.

Serien handlar om nyskilda Liza, vars tonårsdotter har åkt på en utbytestermin till Indien. Nu söker hon jobb på bokförlag eftersom hon jobbade i branschen några år direkt efter college. Hon har svårt att få anställning som 40-åring med 15 år gamla meriter. Efter att ha blivit tagen för en 26-åring på en bar föreslår hennes väninna och rumskamrat Maggie att hon ska låtsas vara 26 när hon söker jobb och såklart funkar det, och hon får jobb som assistentjobb på ett gammalt familjeägt bokförlag. Och ja så börjar lögnerna och allt blir härligt invecklat, och hon involverar sig med två olika män dessutom, Charles som är äldre och Josh som är yngre.

Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör serien så bra egentligen, men har insett att det nog är karaktärerna som är väldigt välgjorda. Alla huvudkaraktärerna är vettiga och inte allt för överdrivna, och det känns som att de tar realistiska beslut!

Så se serien om ni inte redan gjort det! 

.