Fredagssysslor

104FADF5-8BF8-48E8-8558-E750CA3614F5

.

Tjingeling fredag,

Idag är jag hemma med Celine & Julie, dom leker för fullt på övervåningen i detta nu, Maximilian är i skolan, och jag sitter och knappar på datorn, medan tvättmaskinen gör sitt i källaren. Katten ligger uppe i vårt sovrumsfönster och jäser. Helt klart nya favoritstället (han byter sina favo-sovställen lite då och då) Katten Gustav som ju är känd för att vara lat, men i jämförelse med vår katt är han en riktig piggelin, haha!

Japp jag har köpt ett gammalt antikt matbord på auktion i sommar som ni ser, ett runt bord men med iläggsskiva så familjen får bättre plats, men vi behöver andra köksstolar. Letar för fullt begagnat där med, men bordet tog många månader att hitta, så jag får ge stolar tid också, men har ni tips på stolar som skulle passa här hojta gärna!

Ha en riktigt trevlig helg!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 

 1. God morgon,
  Så himla roligt med ett rejält ”träbord” som kontrast till ett fint, modernt kök. Är oxå svag för svarvade ben. Vi har läääänge tänkt fixa nytt köksbord, men fortfarande inte fått tummen ur. Det vi hade tänkt köpa, finns inte att köpa längre. 😉 Vi har sett ut ett nytt och det är ett som funkar bra i vardagen till oss två, men kan förlängas tillräckligt så de närmaste kan hälsa på och sitta där allihop på en gång. En del av mig vill ha ett mörkare, rejält, klumpigt träbord, men när jag tittar i vårt kök får jag inse att det inte skulle bli snyggt i köket i detta hyresradhus (80-tal). Köket är varken tillräckligt modernt eller tillräckligt stort. Ett vitt, mindre klumpigt bord, blir bättre. Dessutom har det varit svårt att finna ngt som kan förlängas, så som vi behöver. De är ofta för långa från början då.
  Har inget stoltips till ert bord såhär i huvudet, men ser att du fått många förslag. 🙂
  Läser ifatt mig här om åskvädret ni hade och här hade vi ett rejält igår söndag. Vi hamnade med bilen i skyfallen som pågick i några timmar, så det blev lite blött, kan man säga. 😉 Batterilampan började lysa vid ett par tillfällen, men vi klarade oss hem och torkade motorn i garaget lite. ;P Vi älskar åska och det kom några riktigt dina blixtar där vi tjoade och blev imponerade. Åskrädd har jag aldrig varit, tack och lov. Snarare måste jag påminna mig själv om när det är dags att gå in för att åskan är nära t.ex. Däremot är jag rädd för en förfärlig massa saker här i livet, som andra inte är ett dugg rädda för, så jag får min beskärda del av oro och rädsla med råge. 😉
  Massor kramar!
  Rebecca

 2. Emma skriver:

  Väldigt snyggt bord!
  Ett sådant skulle jag också gärna ha.
  Hoppas du hittar några passande stolar!

 3. Malin skriver:

  Jäklarns så vackert bord. Gjorde sig perfekt i ditt vackra kök

 4. Tess skriver:

  Wow! Så snyggt det blev med det bordet, så himla kul när man kan blanda gammalt med nytt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..