P r o j e k t

2019-09-04 002
2019-09-04 004
htredfbnm,ku65esx
2019-09-04 005
.

Halloj,

Alltså jättestort tack för alla recept och tips i förra inlägget. Nu har jag en massa bra vegetariska alternativ till lunch (och middag för den delen) att testlaga och förhoppningsvis även njuta av här i höst!!

På tal om hösten Har ni några kul projekt att fixa med? Här hemma är jag faktiskt  ganska nöjd med hur det ser ut numera, så inga större arbeten är inplanerade. Det är mer barnens lekstuga som jag nu ska ta tag i, och pyssla med (kul projekt!). Just nu är stugan helt obehandlad inuti, men det ska på ett lager färg och en gammaldags tapet som redan ligger och väntar här hemma. Gillar den här gammaldags stilen, och det är just en sådan, jag är ute efter i lekstugan. Lite som jag själv hade velat ha min sommarstuga, om jag hade haft någon. Nu får jag leva ut sommarstuge-drömmen i miniformat i trädgården istället

.

hall_33504

Foto: Hasselblad H4D

Så här ser tapeten ut, himla söt tycker jag. Tror att den kommer passa perfekt i den lilla lekstugan.

kollektionsslide-meadow

Jag återkomma när det är klart, så får vi se om det blir så bra som jag nu tänker mig, eller inte Ha en fin dag!

På återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

  1. Fin tapet! Vad heter den?

  2. Indy skriver:

    Höll på att sätta kaffet i halsen och trodde helt ärligt att ni fått upp tapeten och det var en interiörbild från lekstugan!

  3. Emelie skriver:

    Vilken söt tapet, kommer säkert bli jättefin i lekstugan, ska bli kul att se resultatet sen.
    Apropå ditt förra inlägg tänkte jag bara slänga in ett tips om instagramkontot ”portionenundertian”, massa vegetariska recept ☺

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..