Fredag & Falskt Namn

2019-09-05 073
2019-09-05 077

.

Godmorgon,

Under somrarna brukar jag oftast plöja en mängd böcker, ligga i skuggan och gäsa, men i år blev det inte så, läste knappt alls.. Varför vet jag inte, men jag kom bara inte in i det där mysiga läs-moodet som jag ofta annars brukar ha. Blev två böcker på Mallorca, men det var nog nästan det hela, på hela sommaren, väldans olikt mig!

Men nu när hösten snart knackar på hoppas jag att det ska bli massa mer tid för läsning, och framförallt då få en massa härlig läslust. Och tanken är lockande nu, hösten är ju egentligen en minst lika bra tid att läsa på som sommaren. Är ju mysigt att krypa upp i soffan, tända ljus (eller öppna spisen) om kvällarna med en god bok, eller krypa ner i sin egna säng och läsa innan läggdags.

Läser ni mycket jämt över året, eller är ni som jag periodare?

.

2019-09-05 079

Har precis börjat läsa denna ”

Nä hör ni, sista vardagen är här, dags att ta tag i fredagen, så man i em kan ta helg tillsammans med familjen med gott samvete!

På återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Camilla skriver:

  Hej Anna!
  Saknar din blogg på helgerna men förstår om du vill umgås med familjen.
  Kram ❤

 2. Maria skriver:

  Hej Anna, hur är er inredning mm i sovrummet? Frågar då jag söker ny inspiration här hemma & jag gillar din stil i hemmet i övrigt Såg några få bilder bakåt i bloggen & har självklart förståelse om du inte vill lägga ut fler, men chansar ändå att fråga 🙂 Ha en fin dag, kram Maria

 3. Louise skriver:

  Så mysiga bilder, höstmys!

 4. Petra skriver:

  Hej Anna,

  Tack för boktipset! Jag är som du, periodare, när det gäller läsning. Älskar hösten när man får tända ljus och mysa, kanske ska satsa på en bra bok istället för att ligga och slösurfa….

  Jag undrar var den fina vasen kommer ifrån, den med lite bläckfiskarmar?

  Ha en fin helg!

 5. Merita skriver:

  Hej Anna.

  Hoppas du kan svara.
  jag ska beställa en marmorskiva att ha som matbord. Har precis som er per söderberg benen.
  var beställde du stenen? Tycker du att det är dumt att beställa carraramarmor till ett bord vi kommer använda dagligen? Bättre med kvarts? Visst har ni det i köket? Isf vilken färg?
  var det enkelt för dem att sätta fast skivan på benen? Behöll du fästena i mässing?

  Massa frågor kan, tom glömt någon haha.
  Hoppas verkligen på svar.
  hälsningar merita

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..