Snygg måndagsleverans

2019-09-09 054
2019-09-09 056
2019-09-09 063

.

Tjingeling,

När det plingar på ytterdörren en måndagseftermiddag när man sitter djupt koncentrerad över en hög med papper, och i ärlighetens namn inte har det direkt jätteskoj, då står där ett bud på trappan med mattan jag vann vann i en frågetävling på senaste Sleepo-eventet jag var på för några veckor sedan. Glad överraskning!

Var såklart tvungen att pausa arbetet en stund, slita upp mattan och testa på övervåningen, där vi inte haft en matta på ett tag. Det blev sååå mysigt och ombonat, och jag hade glömt hur mjukt det är med matta Jag är dessutom väldigt inne på dessa typer av färger just nu, ljusa men ändå varma här hemma, fint till hösten kan jag tycka!

 

2019-09-09 052

Perfekt mjuk för små barnfötter att gå på när man ska titta på barnprogram, och film för det är mest barnen som sitter här uppe, men även dom ska ha det mysigt och ombonat. Katten lär älska att ligga och softa på den om inte annat. Jag som sällan brukar vinna i tävlingar, vann även en frågetävling i lördags på 40-festen ✌ Vid en närmare eftertanke kanske jag ska köpa en trisslott också för det verkar gå bra nu

Nu ska jag göra det sista här innan jag ska hämta hem barnen, sedan  är det dags för veckans första fritidsaktivitet. En timmas dans står på schemat för minstingen i familjen! På återseende.

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Johanna skriver:

  Mattan är helt underbar! Grattis till alla vinster, bara fortsätt så och passa på med några trisslotter också någon gång måste det ju hända
  Får jag fråga dig om ett tips, jag skulle gärna köpa matta/mattor till vårt hem men tycker färg är svårt. Vårt golv är egentligen valnöt men har blivit blekt och påverkat av solen att det istället har blivit väldigt varmt i färgen och liknar mer en varm ek med inslag av nästan rödaktigt trä. (Vet inte om beskrivningen går att förstå?).
  Till detta har vi tex en soffa i naturvit och kritvita väggar. Vilken matta skulle passa till detta golv tror du? Jag gillar inte golvets ”nya” färg och skulle vilja att mattan neutraliserade detta och få in mer grå/beige känsla, tänker att beroende på vilka färger man sätter samman så går det att förändra totala känslan i rummen.
  Håller med en kommentar här ovan, du får gärna komma hem till mig och inreda

 2. Strunt i surpuppan! Det är ju bara att sluta läsa om man inte gilla en blogg. Tycker din mix är superbra med fina bilder! Testade förresten de vegetariska köttbullarna du tipsade om, supergoda tyckte både jag och mannen. Barnen var inte lika imponerade …

 3. Karin skriver:

  Fint och ombonat det blev! Och fin varm färg på mattan!! Men visst har du haft en liknande, kanske lite ljusare, tidigare? Minns att jag var lite sugen på den då, ..och blir det igen när jag ser denna!

 4. Carro skriver:

  Åh vad jag skulle behöva att du kom och inredde hos mig, haha! Såå fint ni har det!
  Kram

 5. Emelie skriver:

  Vilken mysig matta, passar jättebra där ☺
  Såg den coola vasen/krukan (?) på din insta och uppfattade det som att den var från Ikea. Är det så? Minns du vad den heter i så fall? Hittar inte när jag letar. Har egentligen köpstopp på både krukor och vaser men ibland måste man ju få göra undantag, eller hur?
  Och förresten, jag tycker du är alldeles lagom privat och tror du har en stadig och trogen läsarskara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..