Årets Blossa

121F5E9C-23F3-4E82-9A9E-D7A94AC6118E

.

God kväll i stugorna,

Inte är det jul än på ett tag (som tur är) men såg att man idag släppt nyheten om årets Blossa. I år är glöggen inspirerad av ö-gruppen Hawaii (känns ju inte mycket julstämning där), med smak av passionsfrukt och hibiskusblomma som avslutas med subtila toner av kaffe och kokos! Men låter faktiskt ganska lovande tycker ju jag som är ett stort fan av just kokos, och gillar ven smaken av passionsfrukt, och kaffe. Hibiskus har jag aldrig smakat, trodde det va giftigt, men det lär det väl inte vara

I år ska jag se till att köpa mig en flaska i god tid. Förra året trodde jag i min enfald att man kunde komma in nån vecka före jul och köpa sig en flaska, men det visade sig att den varit slutsåld i hela landet i över en månadstid. Biträdet på Systembolaget tittade på mig som jag va heeelt tappad bakom en vagn som kom dit och trodde att något sådan ”fint” skulle finnas kvar

Men i år ska jag vara ute i god tid, kanske ska löpa dit imorgon redan då den verkar släppas i butik, snacka om hetsigt – haha!

5A204127-A134-4195-8C10-4F30C122353E

.

Tror ni att ni kommer gilla denna smakkombination?

Nu ska jag hoppa in i duschen, sov sött när det är dags för läggdags.

Vi hörs imorgon igen!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. God eftermiddag,
  Jag har hängt med så pass att jag vet att de där brukar ta slut långt före jul, men har aldrig varit med på tåget och köpt. (Jag blir väl lite tvärtemot med hypade saker. ;P) När vi köper glögg blir det dessutom oftast något vanligt och neutralt.
  Och visst är det gräsligt med julrelaterade saker redan nu! Men vi ska se; hum… det är drygt 3 mån kvar till jul…. Vi får helt enkelt börja snacka midsommar i mars! ;D
  Massor kramar!
  Rebecca

 2. Natalie skriver:

  Alltså förra årets smak var mums! Blandats som drink med prosecco yummie! Köpte på mig extra flaskor o har faktiskt en flaska kvar men ska åxå tar mig en tur och köpa på mig några flaskor för kan tänka mig att även årets smak är toppen i en fredagsdrink m tex cava…

 3. Louise skriver:

  Här är jag inte en kul prick alls och är väldigt konservativ i smaken: glögg ska smaka glögg och inget annat Sambon har köpt hem de olika smakerna senaste åren men nja, har inte varit något för mig vid provsmak. Tur man tycker olika

 4. Jag missade helt förra årets glögg, ingen koll på vad det var för smak ens.
  Men tänkte samma som dig, köper den imorgon för årets smak kan vara något för mina smaklökar minsann

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..