Kläderna är roligast på hösten

.

Tjingeling,Ja happ, idag känns det som riktig höst i luften, vinden blåser på, men solen skiner ändå vackert från en blå himmel. Högre luft än tidigare, en höstlig känsla helt enkelt, och jag gillar det! Känner mig faktiskt klar med sommarplagg och bara ben nu, har dragit ut på det länge, men idag åkte en lite tjockare tröja från märket Second Female på för första gången.

Mysigt med ”tjocktröjor”, fast denna är inte såååå tjock, passar mig som är varmblodig och sällan fryser perfekt.

Är det inte så att kläderna på hösten är allra roligast? Sommarkläder i all ära, härligt med tunna små klänningar, och bara ben, men man använder ju inte så mycket mer typer av kläder den årstiden. Nää hösten är bäst på klädpunkten enligt mig!

.

Älskar denna typ av tröjor att ha en topp, eller blus som jag har under idag. Gillar kombinationen av en silkig blus och den stickade tröjan över eller bara över axlarna. Ingen jacka behövs än så länge, det är också härligt med hösten att man kan skippa jackan ett tag i alla fall.

.

.

Som jag letat efter en blus i Satin, redan i början av våren letade jag, alltid vart slut i min storlek när jag väl hittat, men så hittade jag denna för ett tag sedan, i perfekt nyans och i min storlek, bingo!

.

.

Japp, jag tränar på utsläppt hår också, bravo Anna

.

.

Står i beskrivningen att färgen på blusen är Light Grey, men den är mer åt det brun/beige-hållet tycker ja. Sååå snygg nyans precis som jag ville ha!

.

Picasa

Blusen hittar ni här och tröjan hittar ni här! 

 Nu ska jag kila iväg på ett snabbt litet ärende, samt köpa lunch hinner (läs orkar) inte laga något idag! Ta hand om er så hörs vi snart igen förhoppningsvis!