H e l g m y s

2019-09-10 012
2019-09-10 014
2019-09-10 006

.

Godmorgon,

Måste ju börja med att tacka för alla fina och gulliga kommentarer som trillat in under gårdagens inlägg, snälla ni är!!

Strax helg igen, och visst är det mysigt med fredagar och fredagskvällar framförallt, eller vas säger ni? Det blir ju allt lite mer speciellt med dessa dagar när man återigen är igång med vardag och vanliga veckor. Under sommaren är det ju nästan fredag hela veckan, så jag uppskattar allt fredagarna lite mer så här i vardagen. På tal om vardag, tänk att det redan gått 4 veckor sedan skolorna började. Kan inte fatta det! Ni som motförmodan inte tycker tiden går fort, jag undrar vad är er hemlighet? För för min del så fullkomligt rusar nämligen livet fram, och jag hade mer än gärna pausat lite ibland…

.

2019-09-10 007

Så här kan ett fredagsmys se ut hemma hos oss, lite vin, och plock innan middagen, men det kan lika vara hämtpizza och Pepsi i glasen.

2019-09-10 008

Helg är inte lika med vin för min del, jag har skrivit det förut, men jag tycker det är godare med Pepsi Max än vin och öl, men sen är det såklart festligt med dessa andra drycker emellanåt, men som sagt det är långt ifrån alla våra helger som ser ut så här 🙂

Vad tänker ni äta ni ikväll?

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Emma skriver:

  Det ser väldigt fint och mysigt ut!
  Håller med om att det är en annan fredagskänsla. Med mörkare kvällar också. Jag har plockat fram min fuskpäls-filt.
  Jag är ensamstående så det blev en äggmacka och en ostmacka… men hade lite rött vin kvar från förra helgen så det blir det nog också.
  Trevlig helg!

 2. Här är nog helg lika med ett par glas vin och då gärna lite bubbel i glaset! Ikväll firar vi vår stora tjej som fyller 15 år och hon har önskat sig lax och potatismos till middag så det blir fredagsmaten ikväll.

 3. Hanna skriver:

  Cola zero gillar jag.Mer än Pepsi.Men båda mer än allt med alkohol.Känns onödigt att dricka alkohol.Säkert gott nångång men de gångerna är räknade på en hand på ett år.

 4. Camilla skriver:

  Hej Anna!
  Håller med dig föredrar också Pepsi Max både till vardag och helst också när jag är ute på AW i bland med en jobbarkompis.
  Sist blev jag så besviken när jag beställde cider i flaska och glaset var fullt med isbitar. Tänkte inte på det förrän sen när det började att smälta att det smakade mest vatten, inte gott alls, ångrade mig så att jag inte tog Pepsi Max i stället.
  Maten var däremot jättegod, åt på Rosegarden där det är buffé och min stora last är kycklingspett med jordnötssås och ris till det, mmm.
  I kväll blir det bara hamburgare med lite tillbehör.
  Det är något jag annars ofta äter när jag är ute, hamburgare, det är ett säkert kort och nu har Jureskog öppnat sin hamburgerrestaurang i Lund.
  Måste jag bara testa någon gång, ligger rätt så nära min arbetsplats också
  Ha det så fint.
  Kram ❤

 5. Lotte skriver:

  Så mysigt det såg ut 🙂 Hoppas ni får en härlig helg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..